اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

۱۷ نفر از اعضای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دماوند تقدیر و تشکر شدند+تصاویر

۱۷ نفر از اعضای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دماوند تقدیر و تشکر شدند+تصاویر
همزمان با هفته پژوهش و روز وحدت حوزه و دانشگاه، ۱۷ نفر از پژوهشگران برتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند تقدیر و تشکر شدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدرضا حاج علی‌اکبری، مسئول باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند در گفتگو با پایگاه خبری تارود اظهار کرد: باشگاه پژوهشگران جوان موسسه‌ای است غیر انتفاعی که با هدف  شناسایی، جذب، پرورش، حمایت و هدایت و اعتلای سطح علمی دانش‌آموزان، دانشجویان و جوانان با استعداد کشور از طریق تشکل بخشیدن به آنها در قالب گروه‌های پژوهشی و علمی تشکیل و زیر نظر دانشگاه آزاد اسلامی فعالیت می‌کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری تارود,

وی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی بخش مهمی از رسالت آموزش و پرورش استعدادهای فرزندان مهین اسلامی را برعهده دارد، گفت: همچنین دانشگاه آزاد اسلامی تلاش می‌کند تا تسهیلات و امکانات لازم را برای تشویق جوانان خلاق و کارآفرین و علاقمند به دانش و پژوهش از هر جهت در چهار چوب امکانات موجود را فراهم سازد.

,

مسئول باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند اهداف کلان باشگاه پژوهشگران جوان را همچون شامل بروز و ظهور خلاقیت‌های اعضاء در زمینه‌های گوناگون علمی، پژوهشی، آموزشی و کارآفرینی، ارتقای سطح کیفی اعضاء در ابعاد مختلف فرهنگی، آموزشی و پژوهشی، توسعه روحیه گروه‌گرایی در بین اعضاء و ساماندهی آنها در فعالیت‌های دسته‌جمعی، هدایت و تقویت استعدادهای اعضاء در جهت تأمین نیازهای علمی پژوهشی کشور نام برد.

,

حاج علی‌اکبری ادامه داد: امروز هم در مراسمی با حضور مسئولان از مسعود محمد حسینی، ارشیا بادی، کیانا برابری، سمیع بهنام، مسعود اسماعیل‌پور، مرتضی بهرامی، حمیدرضا احمد آقایی، مرتضی کریم باغبان، سهیل دادفر، جعفر خدایی، مهدی ملک محمدی، فاطمه قوام، شیرین رجب‌زاده، زهرا موحد، محبوبه مختاری، صغری شب افروزان، فاطمه کریمی از اعضای برتر باشگاه پژوهشگران جوان این شهرستان تقدیر و تشکر به عمل آمد.

,

, , , ,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه