اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

عدم استقرار نمایندگی ادارات در بلبان آباد باعث مهاجرت مردم به شهرها شده است

عدم استقرار نمایندگی ادارات در بلبان آباد باعث مهاجرت مردم به شهرها شده است
شوراهای اسلامی شهر بلبان آباد عدم استقرار نمایندگی ادارات در سطح این بخش را عامل مهاجرت مردم به شهر های دیگر دانستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دهگلان شیدا، جبار محمدی نماینده شورای عالی استانها در استان کردستان نبود نمایندگی ادارات درسطح شهربلبان آباد را عامل اصلی مهاجرت مردم این شهر  به شهر های دیگر دانست.


 وی افزود: شهربلبان آباد از امکانات ورزشی بسیار محروم و هیچ گونه سالن ورزشی در این شهر فرهنگی وجود ندارد که حق مردم و جوانان این  بخش است در حالیکه یک درصد فضای ورزشی دراین شهر وجود ندارد.


 
 وی با اشاره به اینکه شهر بلبان آباد دارای افراد تحصیل کرده  و شهر فرهنگی می باشد اما از داشتن یک کتابخانه محروم است که با وجود پیگیریهای زیاد هنوز مشکل حل نشده است.


 وی افزود: بلبان آباد حدود 9 ساله که به عنوان مرکز بخش ارتقاء یافته امام تاکنون هیچ گونه نمایندگی ادارا تی در آن مستقر نشده است.


محمدی درادامه گفت: بخش بلبان آباد با 18 هزار نفر جمعیت بخش و4 هزار نفر در شهر بلبان آبا به عنوان مرکز بخش از همه امکانان فرهنگی ورزشی وغیره محروم است.

 


 وی افزود: با درا ختیار نهادن زمین برای کتابخانه ومعرفی 3 نفر دارای کار شناسی ارشد مدیر کل کتابخانه با احداث این کتابخانه دربلبان آباد مخالفت می کند و دلیل مخالفتش معلوم نیست.


 محمدی  با اشاره به مسیر جاده بلبان آباد به کامیاران  گفت: این جاده به گذرگاه مرگ تبدیل شده و باید تعریض شود.


 وی با اشاره به باجه بانکی دراین شهر گفت: با وجود تعیین مکان و انجام شدن  تمام کارها بانک کشاورز ی هنوز دراین شهرراه اندازی نشده است.


درادامه محمدی یکی دیگر از اعضای شورای شهر بلبان آباد گفت: از سال 81 و82 تابه امروز نسبت به شهر های دیگر 500 نفر از جمعیت این شهر  کم شده است و به شهر های دیگر مهاجرت کرده اند و جای تاسف است که درطول 14 سال 500 نفر از جمعیت آن کاسته شود.


 وی افزود: با توجه به بررسی دراین زمینه عدم اسقرار ادارات، امکانات ورزشی، بهداشتی باعث این مهاجرت شده که باید دراین زمینه توجه ویژه صورت گیرد.


 
  درادامه شهرام محمدی شهردار شهر بلبان آباد گفت: سازمان آتش نشانی شهر بلبان آباد با توجه به  تخصیص بودجه درسال گذشته هنوز تکمیل نشده و نیاز به اعتبار ویژه دارد .


 وی افزود: این ساختمان با 55 درصد پیشرفت فیزیکی امسال هیچ گونه  اعتباری برای آن تخصیصی نیافته است وبا 80 میلیون بدهی به پیمانکار وبرای تکمیل آن به 300 الی 400 میلیون تومان اعتبار نیاز داریم.


محمدی با اشاره به نبود کارخانه آسفالت در بلبان آباد گفت: ما مجبوریم قیر را برای آسفالت هزینه کنیم که درنتیجه  سهم این شهر از آسفالت کم خواهد بود.


وی با اشاره به  بدهکاری شهرداری بلبان آباد گفت: حدود 6 هزار متر سنگ فرش معابر ، 1500 تن آسفالت سطح معابر و800 انجام وشهرداری 800 میلیون تومان بدهکار است.
 
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دهگلان شیدا،,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه