logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

مدیر عامل سازمان میادین و تره‌بار مشهد:

افزایش ساعات کاری و نظارت بر بازارهای میوه و تره‌بار در شب های یلدا/ ذخیره‌سازی ۳۰۰ تن سیب و ۳۰۰ تن پرتقال

افزایش ساعات کاری و نظارت بر بازارهای میوه و تره‌بار در شب های یلدا/ ذخیره‌سازی ۳۰۰ تن سیب و ۳۰۰ تن پرتقال
مدیر عامل سازمان میادین و تره‌بار مشهد گفت: به منظور جلوگیری از تخلفات احتمالی و با هدف جلب رضایت شهروندان در ایام شب یلدا نظارت بیشتری بر بازارهای میوه و تره‌بار شهرداری مشهد می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پرستوها، احمد محبی، مدیر عامل سازمان میادین و تره‌بار مشهد ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: با توجه به فرارسیدن شب یلدا و به منظور ارائه خدمات بهتر به شهروندان اقدامات ویژه‌ای در این سازمان در نظر گرفته شده‌است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از , پرستوها, ، احمد محبی، مدیر عامل سازمان میادین و تره‌بار مشهد ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: با توجه به فرارسیدن شب یلدا و به منظور ارائه خدمات بهتر به شهروندان اقدامات ویژه‌ای در این سازمان در نظر گرفته شده‌است.,

محبی بیان کرد: با توجه به افزایش میزان تقاضا میوه در شب یلدا، این سازمان اقدام به ذخیره‌سازی ۳۰۰ تن سیب، ۳۰۰ تن پرتقال، ۵۰تن کیوی و ۱۰۰ تن انار کرده‌است تا در ۱۶بازار میوه و تره‌بار شهرداری مشهد به طور مستقیم و در طرح از تولید به مصرف عرضه شود.

,

افزایش ساعات کاری و نظارت بر بازارهای میوه و تره‌بار

,

مدیر عامل سازمان افزود: بازارهای میوه و تره‌بار شهرداری به صورت یکسره از ساعت ۸:۳۰ تا ۲۲ آماده ارائه خدمت به شهروندان هستند که در این مدت ناظران مقیم بازارها و ناظران منطقه‌ای نیز حضور مستمر خواهند داشت و شهروندان می توانند انتقادات و یا مشکلات احتمالی خود را از طریق آنان پیگیری نمایند و با خیالی آسوده میوه مورد نیاز خود را با توجه به تخفیفات ارائه شده در بازارهای میوه و تره بار تهیه کنند.

,

وی ادامه داد: به منظور جلوگیری از تخلفات احتمالی و با هدف جلب رضایت شهروندان در ایام شب یلدا نظارت بیشتری بر بازارهای میوه و تره‌بار شهرداری مشهد می‌شود.

,

جشنواره فروش ۳۰ درصدی اقلام مصرفی

,

محبی با اشاره به اینکه محصولات عرضه شده در فروشگاه‌های شهرما زیر قیمت مندرج روی کالا به فروش می‌رسد گفت: به مناسبت شب یلدا شهروندان می‌توانند کلیه اقلام مصرفی را به جز برنج، لبنیات، روغن و قند و شکر با ۳۰ درصد تخفیف در تمامی فروشگاه‌های شهرما تهیه کنند.

,

عرضه مستقیم آجیل در بازارهای منتخب میوه و تره‌بار شهرما

,

مدیرعامل سازمان خاطر نشان کرد: آجیل شب یلدا در پنج بازار میوه و تره‌بار نسترن، پامچال، یاس، رز و بنفشه به طور مستقیم و از تولید به مصرف عرضه می‌شود تا با قیمتی مناسب در اختیار شهروندان قرار گیرد.

,

محبی تصریح کرد: پسته این آجیل از جمله محصولات گواهی شده است که در اولین نمایشگاه عرضه مستقیم محصولات ارگانیک، گواهی شده و گیاهان دارویی شرق کشور عرضه شده بود.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه