logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

نماینده مجلس شورای اسلامی:

حقوق شهروندی کاغذی بدون اعتقاد به آن اشکال اساسی دارد/ دولت باید قلباً معتقد به زیرساخت های عمرانی و معیشت باشد

حقوق شهروندی کاغذی بدون اعتقاد به آن اشکال اساسی دارد/ دولت باید قلباً معتقد به زیرساخت های عمرانی و معیشت باشد
حجت الاسلام والمسلمین حسینی کیا تاکید کرد: اگر صرفا حقوق شهروندی روی کاغذ نوشته شود و دولت عملا به آن اعتقادی نداشته باشد، اشکالی اساسی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از  ناب نیوز؛ شب گذشته در پیامکی که از سمت ریاست جمهوری کشور برای تلفن های همراه مردم ارسال شد، آقای روحانی از ملت ایران خواست تا با مطالعه منشور حقوق شهروندی، از حقوق خود اطلاع پیدا کرده و قدرتمندانه آن را پاس بدارند! این پیامک در حالی ارسال شد که تصور ذهنی مردم از حقوق اولیه شهروندی به درآمد کافی، اشتغال و فراهم شدن شرایط ازدواج و مسکن جوانان بر می گردد و در سطح ملی کرامت انسانی، عزت کشور و حق برخورداری از محیط زیست سالم، قدرت دفاعی در برابر دشمنان و اقتدار در مقابل استکبار مدنظر قرار می گیرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ناب نیوز؛,

حجت الاسلام والمسلمین سید جواد حسینی کیا در گفتگو با ناب نیوز در واکنش به پیامک رئیس جمهور در خصوص حقوق شهروندی گفت: آنچه که دولت باید گام جدی در قبال آن بردارد، رفع مشکلات اشتغال و معیشت مردم است که اولویت اول ما قرار دارد؛ در همین منشور حقوق شهروندی هم به کرامت انسانی و مباحثی درخصوص جایگاه معیشت مردم و حقوق اولیه آنها اشاره شده است که دولت باید تامین کند.

, ناب نیوز ,

این نماینده مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: اگر دولت همین مسائل را رعایت کند، در واقع به قول های داده شده و مطالبات مردم پاسخ خواهد داد؛ اما اگر صرفا این حقوق شهروندی روی کاغذ نوشته شود و عملا به آن اعتقادی نداشته باشد، اشکالی اساسی است.

,

وی با بیان اینکه تامین معیشت و اشتغال برای مردم در راستای همان حقوق شهروندی است که باید به سمت آن گام برداریم، عنوان کرد: نباید با نگاه صرفا سیاسی مجموعه ای به نام حقوق شهروندی تدوین شود اما اگرسایر حقوق ضایع شد، اشکال نداشته باشد؛ نباید نگاه سیاسی محض داشت.

,

حجت الاسلام والمسلمین حسینی کیا خاطرنشان کرد: باید به سمتی حرکت کنیم که جامعه به سمت ترقی، رشد و کمال برود؛ به ویژه باید توجه ویژه ای به وضعیت معیشت و اشتغال جوانان شود چراکه پشتوانه نظام به همین جوانان است؛ دولت باید قلباً معتقد باشد که زیرساخت های عمرانی، آبادانی و اجتماع را فراهم کند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه