اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

امام جمعه ارزوئیه:

اینکه تمام جزئیات برجام با رهبری هماهنگ شده یک دروغ محض است/ متاسفانه شبکه های مجازی در حال تبدیل شدن به پاشنه آشیل فرهنگ و جامعه ما هستند

اینکه تمام جزئیات برجام با رهبری هماهنگ شده یک دروغ محض است/ متاسفانه شبکه های مجازی در حال تبدیل شدن به پاشنه آشیل فرهنگ و جامعه ما هستند
امام جمعه ارزوئیه مطرح کرد: اینکه مسئولی تمام جزئیات با رهبری هماهنگ شده یک دروغ محض است، امروز مردم بیدارند و خود همه چیز را میدانند و اگر در این مسائل خواب باشیم تاریخ تکرار خواهد شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام والمسلمین نصرالله پور امام جمعه ارزوئیه، در گفتگو با  ارزوئیه خبر،در خصوص برجام و تمدید تحریمها اظهار داشت: سه سال نیم پیش زمانی که دولت به روی کار آمد با این شعار که میخواهیم با آمریکا مذاکره کنیم وتحریم ها را برداریمم اساس مذاکره با امریکا را بنا گذاشت، تمام دعده وعید های این بود که برجام اگر امضا شود تمام تحریمها در لحظه امضای برجام برداشته می شود، رهبر انقلاب هم هشدار دادند، متاسفانه اخیرا کنگره و سنای آمریکا با رای  ۱۰۰ درصدی جمهوری خواهان و دموکراتها تحریمها ۱۰ ساله را تمدید کردند و رئیس جمهور آمریکا برخلاف  تعهدی  که در  بند ۲۶ برجام داده بود این قانون را وتو نکرد و این تحریم یک قانون شد و در داخل ایران هم اعتراضی نشد و باید گفت تنها معترض رهبرانقلاب بوده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ارزوئیه خبر,

اینکه تمام جزئیات برجام با رهبری هماهنگ شده یک دروغ محض است

, اینکه تمام جزئیات برجام با رهبری هماهنگ شده یک دروغ محض است,

حجت الاسلام والمسلمین نصرالله پور در خصوص برجام با اشاره سخنان رهبری بیان داشت: در مسئله بد عهدی امریکا نسبت به برجام رهبر معظم انقلاب فرمودند: بدعهدی ها و خباثت های آمریکا را مسوولین ما توجیه نکنند و رئیس جمهور طبق این شرایط کمترین  کاری را که باید بکند برجام را متوقف کند. در این تخلف آشکار همه مسئولین گفتند که برجام قطعا نقض شده است و متاسفانه تنها برخورد این بود که رئیس جمهور دستور داده اند که در رابطه با پیشرانه های هسته ای مطالعه شود این توقع ملت است واینکه مسئولی تمام جزئیات با  رهبری هماهنگ شده  یک دروغ محض است، امروز مردم بیدارند و خود همه چیز را میدانند و اگر در این مسائل خواب باشیم تاریخ تکرار خواهد شد.

,

وی افزود: نبرد سوریه و شکست دشمن در حلب تمام معادلات دشمن را به هم ریخت، دشمن طرح خاورمیانه بزرگ عراق وسوریه که باید به چند کشور تقسیم میشدند که الحمد الله این اتفاق به برکت حضور سپاه قدس و نیروی های انقلابی نیفتاد.

,

 متاسفانه شبکه های مجازی در حال تبدیل شدن به پاشنه آشیل فرهنگ و جامعه ما هستند

,  متاسفانه شبکه های مجازی در حال تبدیل شدن به پاشنه آشیل فرهنگ و جامعه ما هستند,

در ادامه امام جمعه ارزوئیه دکتر نصرالله پور با اشاره به شبکه های مجازی و فرهنگ غلط استفاده از آن اظهار داشت: متاسفانه شبکه های مجازی در حال تبدیل شدن به پاشنه آشیل فرهنگ و جامعه ما هستند و دلسوزان جامعه هر فریاد می زنند این گوشیها را دست فرزندانتان ندهید فایدهای ندارد و این یک خطر بسیار مهم برای خانواده و اجتماع است.

,

وی شبکه های اجتماعی را سم تربیت فرزندان دانست و افزود: گوشیها و شبکه های مجازی سم تربیت فرزندان شده اند، در همین ارزوئیه عده ای حرام خوار گروه واتس آپ را راه انداز ی کرده اند وحدود چند نفر را عضو  آن کرده اند و در طول هفته به مقدسات توهین می کنند و  متاسفانه  آخر  هفته  فیلمهای غیر اخلاقی مبتذل نشر میدهند چندین بار تذکر  داده بودیم و به جای اینکه به تذکرات  گوش دهند راه خودشان را  رفتند، یقینا با این گروه برخورد خواهد شد و مسئولین  قضائیه با این افراد برخورد شدید خواهند کرد.

,

امام جمعه ارزوئیه در پایان گفت: شخصا در بحث فضای مجازی وارد شده ام و پیگیر این مسائل هستم و از کوچکترین توهین به مقدسات برخورد خواهم کرد.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه