اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

عاون امور دولت و مجلس وزارت ارتباطات:

روستاهای بالای 15خانوار دارای شبکه کابلی می‌شوند/ سبد اقتصادی قزوین باید به 1500 میلیارد تومان برسد

روستاهای بالای 15خانوار دارای شبکه کابلی می‌شوند/ سبد اقتصادی قزوین باید به 1500 میلیارد تومان برسد
معاون امور دولت و مجلس وزارت ارتباطات عنوان کرد: قزوین 1.5 درصد جمعیت کشور را به خود اختصاص داده و باید تا انتهای برنامه ششم توسعه سبد اقتصادی این استان به 1500 میلیارد تومان افزایش یابد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  صبح قزوین، جلسه کارگروه شورای اقتصادی مقاومتی ظهر امروز(سه شنبه) با حضور دکتر براری معاون امور دولت و مجلس وزارت ارتباطات، فریدون همتی استاندار قزوین و مدیران دستگاه‌های مختلف در سالن باغستان جهاد کشاورزی قزوین برگزار شد. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  صبح قزوین, ،,


مرتضی براری معاون امور دولت و مجلس وزارت ارتباطات در این جلسه اظهار کرد: کاهش شتاب دیجیتالی کشور در اولویت وزارت و دولت قرار دارد؛ بنابراین اولین قانون که در این راستا در مجلس تصویب شد در حوزه آی‌.سی.تی بود. 

وی با بیان اینکه زیرساخت‌های کشور باید برای کاهش شتاب دیجیتالی فراهم شود، افزود: پهنای باند استان قزوین در ابتدای دولت یازدهم 29.6 گیگابایت بود که هم اکنون به 120 گیگابایت رسیده که رشد 4 برابری را شاهد بودیم. 

این مسئول با بیان اینکه پهنای باند باید عاملی برای خلق ثروت باشد، اذعان کرد: طبق گزارش‌های رسیده از 120 گیگابایت در استان قزوین فقط 14 گیگ مورد استفاده قرار گرفته و خلق ثروت به خوبی انجام نشده است. 

وی ادامه داد: ابتدای دولت شبکه انتقال در استان تا به امروز 3.5 برابر شده و توسعه شبکه کابل برق نیز مورد نظر بوده و همزمان با کشورهای دنیا زیرساخت‌های نسل 4 در روستاها توسعه پیدا کرده است و تا پایان دولت همه روستاهای بالای 15 خانوار استان شبکه کابلی ایجاد می‌شود.

هم اکنون آی‌.سی.تی یکی از مزیت‌های استان قزوین است 
معاون امور دولت و مجلس وزارت ارتباطات با اشاره به اینکه توسعه نسل 3 همراه در 14 شهر استان قزوین ایجاد شده است، ابراز کرد: تا پایان دولت در تمام 24 شهر نسل 3 راه اندازی می‌شود.

وی اضافه کرد: تا به امروز در 5 شهر کشور نسل 4 شبکه ارتباطی راه اندازی شده و تا پایان دولت اکثر شهرها از این امتیاز بهره مند می‌شوند؛ نسل 4 ثابت در سه شهرستان قزوین، البزر و تاکستان همزمان با دنیا توسعه یافته است. 

این مسئول گفت: طی یک سال گذشته 466 سایت تلفن همراه در ساتان قزوین توسعه یافته است و بیش از 130 میلیارد تومان توسط بخش دولتی و خصوصی در توسعه زیرساخت‌ها سرمایه گذاری شده و تا پایان دولت بیش از 100 میلیارد تومان هزینه می‌شود. 

وی تصریح کرد: استان قزوین در حوزه‌های کشاورزی، گردشگری و صنایع دستی و صنعت دارای برجستگی‌های زیادی است و از لحاظ آثار تاریخی رتبه اول کشور را به خود اختصاص داده است بنابراین از این مزیت‌های باید خلق ثروت استفاده کرد. 

براری با بیان اینکه هم اکنون آی‌.سی.تی یکی از مزیت‌های استان قزوین است، عنوان کرد: زمانی می‌توانیم آی‌.سی.تی را مزیت بدانیم که زیرساخت‌ها و نیروی انسانی خوبی داشته باشیم، اقتصاد امروز ما اقتصاد نیروی انسانی است. 

وی افزود: هرجا نیروی انسانی و دانشگاه و مدیر خلاق داشته باشیم مهمترین ثروت را خواهیم داشت، آی‌.سی.تی می‌تواند یک سبد درآمدی برای استان قزوین خلق کند در این صورت حوزه اشتغال نیز رونق می‌یابد. 

این مسئول عنوان کرد: طبق برنامه ششم توسعه برنامه ریزی شده که در پایان این برنامه سهم اقتصادی ایران به 100 هزار میلیارد تومان برسد، قزوین 1.5 درصد جمعیت کشور را به خود اختصاص داده و باید تا انتهای برنامه ششم توسعه سبد اقتصادی این استان به 1500 میلیارد تومان افزایش یابد. 
انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه