به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از”رودبار ما“؛ روزگذشته صادق زاده مدیرکل بهزیستی استان و رسایی معاون بودجه ی بهزیستی کشور از نزدیک با مشکلات معلولان شهرستان رودبارجنوب آشنا و آنها را مورد بررسی قرار دادند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رودبار ما, رودبار ما,با توجه به جمعیت ۱۶۶۸نفری معلولان رودباری احداث کلینیک و مراکز فیزیوتراپی مجهز در این شهرستان ضروریست و این امر نیازمند همت مسئولین است تا معلولان هم مانند دیگر شهروندان در آسایش ورفاه زندگی کنند.
,
فرماندار رودبارجنوب در حاشیه ی سفر یک روزه ی مدیرکل بهزیستی استان و معاون بودجه ی بهزیستی کشور با تأکید بر توجّه بیش از پیش به مددجویان بهزیستی، گفت: با توجه جمعیّت۱۶۶۸ نفری معلولان تحت پوشش بهزیستی در رودبارجنوب، احداث کلینیک و مراکز فیزیوتراپی مجهّز در این شهرستان، لازم است.
,
وی افزود: محرومیّت موجود در رودبارجنوب و عدم امکانات کافی سبب ایجاد مشکلات عدیده ای برای مددجویان بهزیستی شده است.
,
فرماندار رودبار جنوب، توجّه به وضعیّت نیروی انسانی، خودروی اداری، مسکن مددجویان، خدمات پزشکی و وسایل توانبخشی معلولان را نیز مهم برشمرد.
,
ناوکی ازدواج های فامیلی، پراکندگی زیاد جمعیّت و نبود مراکز مشاوره و آزمایشگاهی متعدّد را از عوامل اصلی تولّد فرزندان معلول برشمرد و افزود: کنترل و مقابله با این وضعیّت همّت بیش از پیش مسئولان بهزیستی استان و کشور را می طلبد.
,
شهرستان رودبارجنوب در ۳۳۰کیلومتری جنوب استان کرمان واقع شده است.
,
,
, ,
,
, انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه