اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

امام جمعه بروجرد:

فتنه 88 حاصل سالها تلاش کانونهای صهیونیستی بود

فتنه 88 حاصل سالها تلاش کانونهای صهیونیستی بود
امام جمعه بروجرد گفت: فتنه 88 حاصل سالها تلاش کانونهای صهیونیستی بود که نظام اسلامی را هدف قرار داده و فتنه گران داخلی و خارجی توطئه هایی داشتند که ملت ایران انقلابی بصیرتی برپا و ثابت کردند که با گذشت سالها همچنان تا پای جان وفادار به اسلام، نظام و کشور هستند و از مقام ولایت تبعیت می کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ و به نقل از  بازتاب بروجرد حجت الاسلام "حسن ترابی" امام جمعه بروجرد در خطبه های این هفته نماز جمعه بروجرد با اشاره به قیام 9 دی گفت: فتنه 88 بدون تردید تقابل یک حناج سیاسی با جناح دیگر در داخل بود که این فتنه پدیده ای اتفاقی نبود بلکه حاصل سالها فکر و تلاش کانون های صهیونیستی بود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  بازتاب بروجرد,  بازتاب بروجرد, حجت الاسلام "حسن ترابی" امام جمعه بروجرد در خطبه های این هفته نماز جمعه بروجرد با اشاره به قیام 9 دی گفت: فتنه 88 بدون تردید تقابل یک حناج سیاسی با جناح دیگر در داخل بود که این فتنه پدیده ای اتفاقی نبود بلکه حاصل سالها فکر و تلاش کانون های صهیونیستی بود.,


وی اضافه کرد: ماجراهای پس از انتخابات ریاست جمهوری در سال 88 یک جنگ تمام عیار احزاب بود که نظام اسلامی را هدف قرار داده و فتنه گران داخلی و خارجی هرگز تصور نمی کردند که آنها شناسایی و انقلابی بصیرتی برپا  و ثابت کنند که با گذشت سالها همچنان تا پای جان وفادار به اسلام، نظام و کشور هستند و از مقام ولایت تبعیت می کنند.

,
,


به گفته وی قیام 9 دی باید برای همیشه گرامی و  زنده نگه داشته شود و به همان دلیل که عاشورای اباعبدالله(ع)هر سال باید زنده نگه شود و به عنوان پاسداشت خون شهدا مراسمی هر ساله در ایام محرم و صفر برگزار می شود، به همان دلیل نیز باید قیام 9 دی زنده نگه شود.

,
,


امام جمعه بروجرد تصریح کرد: فتنه دشمنان تنها مختص سال 88 نبود و همیشه به فکر پروراندن توطئه هایی هستند که برگزاری مراسم 9 دی نشان می دهد مردم به نظام، و انقلاب و کشور و ولایت پایبند هستند.

,
,


وی بیان کرد: در سالهای 78 و 88 ملت ایران به صحنه آمدند و طومار فتنه و فتنه گران را در هم پیچیدند اما دشمنان بعد از این حوادث مایوس نشده و انها در تلاش هستند تا هر زمان ممکن ضربه خود را به نظام و انقلاب بزنند که باید همیشه هوشیار باشیم.

,
,


خطیب جمعه بروجرد با تاکید براین که هر سال و هر روز باید آماده باشیم و فتنه و فتنه گران را رصد کنیم  گفت: توئطئه آنها باید در نطفه خفه کنیم و هر روز باید 9 دی ملت ایران باشد که امسال مراسم بزرگداشت 9 دی روز پنج شنبه همزمان با سراسر کشور در بروجرد نیز برگزار می شود که حضور اقشار مختلف مردم در مراسم 9 دی باید دشمن شکن باشد.

,
,


وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به آزاد سازی حلب افزود: آزاد سازی حلب از اشغال تروریست ها با توجه به واکنش های که در طول هفته گذشته بود نشان داد که امروز برای افکار عمومی دنیا روشن است که اینها در ادعای مبارزه با تروریست دروغ می گویند.

,
,


حجت الاسلام ترابی اضافه کرد: اینها خودشان از حامیان تروریست هستند و بعد از آزاد سازی حلب عزادار شدند و در برخی از کشورها جلوه هایی از عزاداری را با پوشش های سیاه به نمایش گذاشتند که این اقدامات اعترافاتی بود که اینها خود حامی تروریست هستند و خودشان این موضوع را با اقدامات عزاداری افشا کردند.

,
,


به گفته وی آمریکا و کشورهای غربی بعد از آزادسازی حلب با تمام توان در صدد بودند که تروریست ها را در شرق حلب نجات دهند و از این منطقه بتوانند انها را خارج کنند و این رسواترین ادعاهای آمریکا و غرب در راستای دفاع از حقوق بشر بود.

,
,


امام جمعه بروجرد تصریح کرد: روزی که این تروریست ها مردم بیگناه را به خاک و خون کشیده و زنان و دختران را به اسارت برده، این حامیان دروغین خفه شده بودند و وجدان انها هچ احساسی نداشت و این نشان می دهد که آنها خودشان از این تروریست ها حمایت می کردند و این کشورها خود تروریست ها را به وجود آورده اند.

,
,


وی در بخش دیگری از سخنان خود به ترور سفیر روسیه در آنکارا اشاره کرد و افزود: ترور سفیر روسیه توسط یکی از نیروهای پلیس برای ترکیه یک رسوایی است چرا که نیروهای امنیتی که خود باید مسئول نظم و امنیت باشند بزرگترین ناامنی را ایجاد کردند.

,
,


حجت الاسلام ترابی گفت: عاملین ترور سفیر روسیه کسانی هستند که در جریان آزاد سازی حلب احساس شکست کردند و از پیروزی نیروهای مقاومت خشمگین شدند و عامل این ترور افرادی هستند که از این پیروزی احساس خطر کردند.

,
,


وی خاطر نشان کرد: امروز ترکیه جولانگاه تروریست ها شده است و افراد زیادی هستند که در این ماجرای ترور دست داشته اند.

,
,


انتهای پیام/

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه