اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

امام جمعه بوانات:

باید همه استغفار کنیم تا درب های آسمان باز شود/برخی از خواص هنوز از فتنه و سران فتنه حمایت می کنند

باید همه استغفار کنیم تا درب های آسمان باز شود/برخی از خواص هنوز از فتنه و سران فتنه حمایت می کنند
امام جمعه موقت بوانات گفت: باعث تاسف است که برخی از خواص هنوز سعی در تطهیر سران فتنه دارند و از آنها حمایت می کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از حرف رسا، حجت الاسلام عارفی نژاد امام جمعه موقت شهرستان بوانات در خطبه های نماز 3 دی ماه روز ملی ثبت احوال را تبریک گفت و اظهار داشت: مهمترین طرح این روزهای ثبت احوال تعویض و هوشمند سازی کارت ملی می باشد که برخی این کار را انجام داده اند و برخی نیز هنوز موفق نشده اند که زودتر بر این مهم اقدام کنند و اداره ثبت احوال نیز بر مردم آسان بگیرد تا این طرح به خوبی و کامل انجام شود تا دولت بتواند بر اساس این طرح ها برنامه ریزی بهتر و دقیق تری برای فردای کشور انجام دهد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, حرف رسا,

امام جمعه موقت بوانات در جای دیگری از سخنان خود حماسه 9 دی را یکی از روزهای ماندگار تاریخ شور دانست و تصریح کرد: مردم ایران در روز 9 دی یک بار دیگر به جهانیان ثابت کردند که اگر دشمنی بخواهد قصد ضربه به کشور و نظام را داشته باشد تمام قد جلوی آنها خواهند ایستاد و از نظام حمایت خواهند کرد اما متاسفانه برخی از خواص هنوز با توجه به روشن شدن ابعاد مختلف این فتنه همچنان از فتنه گران حمایت می کنند.

,

وی افزود: در سال 88 فتنه گران طی 8 ماه جنایات زیادی در کشور برپا کردند و کشور را به آشوب کشیدند و اموال عمومی را تخریب کرده و ده ها نفر نیز در همین راستا کشته شدند و خانواده هایی داغدار شدند اما عموم ملت ایران با بصیرت و بیداری جلو این زیاده خاهان ایستادند و نگذاشتند بیش از این کشور ملتهب شود.

,

خطیب موقت جمعه بوانات در جای دیگری از خطبه های نماز به خشکسالی شهرستان اشاره کرد و اظهار داشت: همانطور که در قرآن کریم آمده است یکی از راههای گشوده شدن درب های رحمت الهی توبه و استغفار از گناهان است و همه ما و کسانی که به نماز نیامدند نیز همه و همه باید استغفار و توبه کنیم تا درب های رحمت الهی باز شود تا زمستانی پر بارش را داشته باشیم.

,

 

,

, ]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه