به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از انعکاس بناب، با دستگیری این ۲ نفر، تعداد دستگیری ها در ارتباط با پرونده اختلاس و ارتشاء در شهرداری بناب به ۳۰ نفر افزایش یافت.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, انعکاس بناب, انعکاس بناب,بر همین اساس تعدادی از افراد دستگیر شده در ارتباط با این پرونده از جمله عضو شورای اسلامی شهر و تعدادی از پیمانکاران مرتبط با شهرداری بناب با حکم قضایی و با قید وثیقه آزاد شده اند و این در حالی است که شهردار بناب هنوز در بازداشت به سر می برد.
,اگر چه هنوز برآوردی از مبالغ تبانی و ارتشاء در ارتباط با پرونده شورای اسلامی شهر و شهرداری بناب وجود ندارد اما بر اساس اظهارات خلیل اللهی دادستان عمومی و انقلاب تبریز پرونده مزبور همچنان باز بوده و در حال بررسی بیشتر قرار دارد.
,همچنین پیگیری و رسیدگی پرونده این موضوع به شعبه ۴ بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب تبریز محول شده است.
,انتهای پیام/س
]
ارسال دیدگاه