اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

رئیس پلیس امنیت عمومی سیستان و بلوچستان:

اغفالگران تاتو در شبکه های مجازی به دام افتادند/ دستگیری اعضای باند تاتو در زاهدان

اغفالگران تاتو در شبکه های مجازی به دام افتادند/ دستگیری اعضای باند تاتو در زاهدان
رئیس پلیس امنیت عمومی سیستان و بلوچستان از دستگیری اعضای باند تاتو در شهرستان های زاهدان و زابل خبر داد و گفت: این افراد در شبکه های مجازی اقدام به اغفال کردن افراد مبنی بر انجام دادن تاتو می کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از زاهدانه، علی محمدی پیش از ظهر امروز در گفت وگو با اصحاب رسانه از دستگیری اعضای باند تاتو در در استان خبر داد و اظهار داشت: ماموران پلیس امنیت عمومی و پلیس فتا در عملیاتی مشترک در تعاقب رصد مداوم فضای مجازی، باندی را که به صورت غیر قانونی اقدام به ترویج و جذب افراد برای خالکوبی، تتو و ماساژ درمانی در فضای مجازی می ‌کردند، شناسایی کردند.
وی با اشاره به اینکه اعضای این باند 6 نفره مرد بودند، گفت: این افراد سودجو، با تبلیغات گسترده در فضای مجازی، به صورت شبکه ای وسازمان یافته، افراد جوان و به ویژه بانوان را با ترفندهای مختلف، برای انجام خالکوبی، تتو و ماساژ درمانی در شهرستان زاهدان و زابل شناسایی و اغفال می‌کردند.
رئیس پلیس امنیت عمومی استان با اشاره به اینکه اعضای این باند پس از شناسایی افراد و اغفال آنان، در قبال انجام خالکوبی، تتو و ماساژ درمانی مبالغی بین 30 الی 300 هزار تومان دریافت می‌کردند، گفت: اعضای این باند در نتیجه چند روز اقدامات اطلاعاتی و فنی شبانه روزی، روز گذشته در دو عملیات هماهنگ در شهرستان‌های زاهدان و زابل دستگیر شدند.
وی ادامه داد: ماموران پلیس در بازرسی از پاتق های این متهمان ، تعداد چهار دستگاه تتو،یک هزار 200 عدد سوزن تتو ومقادیری لوازم مخصوص تتو و اشکال مختلف شیطان پرستی را کشف کردند.
محمدی تصریح کرد: متهمان پس از تکمیل تحقیقات به مراجع قضایی معرفی شدند.
این مسئول در پایان از شهروندان خواست با توجه به اینکه فعالیت اینگونه افراد از نظر وزارت بهداشت و درمان غیرمجاز بوده و خالکوبی، تتو و استفاده از لوازم آرایشی و بهداشتی تقلبی، سلامت جسمانی و زیبایی افراد را تهدید می کند، هرگونه فعالیت و موارد مشکوک را در این خصوص از طریق شماره تلفن 110 باپلیس درمیان بگذارند.
انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, زاهدانه، ,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه