logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

حقوق های نجومی جلوه پایمال شدن حقوق شهروندی/ دولت رعایت حقوق شهروندی را از خود شروع کند

حقوق های نجومی جلوه پایمال شدن حقوق شهروندی/ دولت رعایت حقوق شهروندی را از خود شروع کند
امام جمعه شهر سامان با بیان اینکه حقوق شهروندی خوب است اما باید بدانیم که وعده ها دردی از جوانان و مردم بیچاره دعوا نمی کند، بیان داشت: حقوق شهروندی را باید با عنوان "فهرستی از اقدامات انجام نشده دولت" نام گذاری کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام و المسلمن محسن ملک پور امام جمعه شهرستان سامان در گفتگو با سامان ما با بیان اینکه این روزها به جای تعیین تکلیف حقوق های نجومی و برخورد با نورچشمی های فسادانگیز از حقوق شهروندی صحبت می کنند، ابراز داشت: این ها از آسیب های اجتماعی و هزار درد و رنج مردم غافل هستند.

محسن ملک پور با بیان اینکه حقوق شهروندی خوب است اما باید بدانیم که وعده ها دردی از جوانان و مردم بیچاره دعوا نمی کند، بیان داشت: حقوق شهروندی را باید با عنوان "فهرستی از اقدامات انجام نشده دولت" نام گذاری کرد.

وی با بیان اینکه قرار شد برخی از مشکلاتی از قبیل تحریم ها و مشکلات اقتصادی بر طرف شود اما تاکنون چنین نشده بیان داشت: کاش به پاس احترام به شعور افکار عمومی استنادات و جزئیات آمارها را هم منتشر کنند.

ملک پور با اشاره به اینکه مشکل اصلی مردم کشور در حال حاضر مشکلات اقتصادی است، تصریح کرد: در جامعه جیب مردم خالی و قدرت خرید مردم کم شده و مشکلات اقتصادی، فشار زیادی را بر مردم تحمیل می کند.

وی با تاکید بر اینکه درحالی که زندگی و معیشت مردم به سختی می‌گذرد عده‌ای اصرار دارند که مردم باور کنند چرخ کارخانه‌ها می‌چرخد، افزود: بانک مرکزی تنها مرجع اعلام آمارهای اقتصادی است اما در حال حاضر آمار مربوط به فعالیت کارخانه ها توسط این بانک اعلام می شود.

امام جمعه شهر سامان با بیان اینکه این روزها مردم بی صبرانه منتظر تحقق وعده ها و گشایش های اقتصادی برجامی هستند، بیان داشت: به جای پاسخگویی به موضوعات برجام، وعده های محقق نشده، حقوق های نجومی و رفع مشکلات مردم جامعه دولتمردان به یاد حقوق شهروندی افتاده اند.
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سامان ما,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه