اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

رئیس اداره سوادآموزی گنبدکاووس اعلام کرد:

جذب 2010 سوادآموز گنبدی در سال 95

جذب 2010 سوادآموز گنبدی در سال 95
رئیس اداره سوادآموزی گنبدکاووس گفت: علی رغم اینکه حجم ابلاغی این اداره در سال 95 1880 نفر بوده است، ما توانستیم از 2010 سواد آموز جذب کنیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از قابوس نامه، حاجی قربان شیری قابوس در جلسه شورای آموزش و پروش شهرستان گنبدکاووس با اعلام این مطلب تصریح کرد: این میزان جذب در سه دوره سوادآموزی، تحکیم و انتقال است.
وی افزود: مجموع سواد دوره های مختلف در 444 کلاس درس سازماندهی شده اند و اتباع خارجی ساکن در گنبد نیز از این کلاس ها بهر می برند و طبق آماد 150 تبعه افغانی ئر 12 کلاس در حال تحصیل هستند.
شیری قابوس به ثبت نام از بیسوادان جامعه عشایر نیز اشاره کرد و گفت:  323 نفر از زنان عشایر در هرسه دوره سوادآموزی، تحکیم و انتقال، شرکت دارند همچنین در اداه زندان نیز 89 بیسواد شناسایی شده و و درخواست ایجاد مرکز یادگیری در زندان ارسال شده است.
درخواست همکاری نهادها در شناسایی بی سوادان
رئیس نهضت سواد آموزی شناسایی بیسوادان را یکی از مشکلات این اداره خواند و افزود ما توانسته ایم طی این چند سال نرخ 25 درصدی بیسوادی را به 5 درصد برسانیم اما مقاومت این 5 درصد باعث شده نتوانیم بیسوادی را ریشه کن کنیم که برای حل این مشکل نیاز است ارگانها و نهادهای دیگر همچون خانه های بهداشت همکاری لازم را داشته باشند.
ریشه کنی بیسوادی اولویتی دیگر در گفته های فرماندار
فرماندار ویزه گنبد نیز در این جلسه پیرو سخنان رئیس نهضت سواد آموزی، ریشه کنی بیسوادی را نیز اولویت شهرستان و از تکالیف شرعی و قانونی مسئولان خواند.
مدیرآموزش و پرورش شهرستان گنبدکاووس نیز با اشره به دستور جلسه شورای آموزش و پرورش  به عدم وجود اعتبار لازم در سطح مدارس اشاره کرد و گفت: برای استمرار رسالت فرهنگی و ارتقاء آموزشی، نیاز است آموزش و پرورش طرح های درآمد زایی در راستای فعالیت های فرهنگی انجام دهد.
فرج الله رزاقی با اشاره به ضرورت حفظ جایگاه و شان آموزشی ، تجاری سازی بخشی از فضاهای مازاد آموزشی را به عنوان طرحی در این راستا عنوان کرد که با پشنهاد فرماندار ویژه گنبد قرار بر مطالعه بیشتر برای جلوگیری از بروز هر گونه آسیب به جایگاه آموزشی شد.
انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قابوس نامه،, قابوس نامه،,
,
,
, درخواست همکاری نهادها در شناسایی بی سوادان, درخواست همکاری نهادها در شناسایی بی سوادان,
,
, ریشه کنی بیسوادی اولویتی دیگر در گفته های فرماندار, ریشه کنی بیسوادی اولویتی دیگر در گفته های فرماندار,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه