logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

حجت‌الاسلام پناهیان:

عملکرد اتاق فکر فتنه 88 نادرست بود/ اولین پرچم ایستگاه صلواتی را همرزم من آتش زد!

عملکرد اتاق فکر فتنه 88 نادرست بود/ اولین پرچم ایستگاه صلواتی را همرزم من آتش زد!
حجت الاسلام پناهیان با اشاره به اینکه دشمنان در محاسباتشان اشتباه کردند گفت: امام حسین (ع) خط قرمز مردم است و اتاق فکر فتنه 88 این مورد را در نظر نگرفت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام احمد پناهیان، استاد حوزه و دانشگاه در گفت‌وگو با خبرنگار دانشجوخبر با بیان اینکه ما باید شرایط کنونی را با تاریخ صدر اسلام تطبیق دهیم اظهار داشت: کسانی که مذاکره با آمریکا را مطرح می‌کردند، حرفشان در دوران اصلاحات این بود که حرف قرآن برای 14000 سال پیش است و عصمت پیامبر و امامان معصوم (ع) را زیر سوال بردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, حجت الاسلام احمد پناهیان، استاد حوزه و دانشگاه در گفت‌وگو با خبرنگار , دانشجوخبر,  با بیان اینکه ما باید شرایط کنونی را با تاریخ صدر اسلام تطبیق دهیم اظهار داشت: کسانی که مذاکره با آمریکا را مطرح می‌کردند، حرفشان در دوران اصلاحات این بود که حرف قرآن برای 14000 سال پیش است و عصمت پیامبر و امامان معصوم (ع) را زیر سوال بردند.,

این کارشناس دینی ادامه داد: خاتمی رئیس جمهور وقت نیز در یکی از دانشگاه‌ها گفت که من هم با نظر سروش موافقم و باید به قرآن نقد کنیم؛ چرا که قرآن به صورت قبیله‌ای بحث کرده است.

,

وی با تأکید بر اینکه آن دوران هیچ سودی برای کشور نداشت یادآور شد: بنا به فرموده مقام معظم رهبری «در آن 8 سال هیچ مقدسی نبود که به آن توهین نشود».

,

حجت الاسلام پناهیان به تطبیق حرف دیروز و امروز دولتمردان پرداخت و بیان داشت: در آن زمان می‌گفتند که نمی‌توانیم به قرآن اعتماد و تکیه کنیم اما امروزه به کنگره جهانی صلح آن هم در اوج درگیری‌ها نامه می‌نویسند که طبق آیه 61 سوره انفال «باید با صلح و مذاکره معامله  کنیم». شما که قبلا می‌گفتید قرآن غیرقابل اعتماد است؟ علی (ع) در تفسیر این آیه فرمودند «این آیه برای قبل از جنگ بدر است که اسلام در نهایت ضعف و کم بودن نفرات بود».

,

این شاگرد مکتب امام صادق (ع) یادآور شد: داریم در معادلات و محاسباتمان اشتباه می‌کنیم و جریان نفاق موجود در جامعه هم از این غلفت‌ها و خطاها استفاده می‌کند. البته به قول معظم رهبری «کور خوانده‌اند». دشمنان ما امدادهای الهی را نمی‌بینند و تلاشی که می‌کنند قطعا نتیجه نخواهد داد.

,

وی عملکرد اتاق فکر جریان فتنه در سال 88 را ضعیف دانست و اضافه کرد: آن‌ها در محاسبات خودشان عجله و اشتباه کردند چرا که نفاق، اکثریت جامعه ما را در بر نگرفته  بود. به نظر من اتاق‌های فکر دشمنان باید تجدید نظر کنند. خیلی بیشتر از ما نیاز به اندیشه و تفکر دارند.

,

شما هنوز رهبر و امت را نشناختید؟ این جمله را پناهیان مطرح و تأکید کرد: اگر اتاق‌های فکر دشمنان خوب عمل می‌کردند، افراد میدانی آن‌ها در روز عاشورا به دستگاه امام حسین (ع) که خط قرمز مردم است اهانت نمی‌کردند.

,

عملکرد مردم در جریان فتنه 88 را چگونه ارزیابی می‌کنید؟ این کارشناس دینی در پاسخ به این سوال دانشجوخبر گفت: بسیاری از ما با لگدهای دشمنان از خواب غفلت بیدار شدیم. وقتی اختلاف و نزاعی در جامعه صورت می‌گیرد باید به رهبری ارجاع داده شود اما برخی قصد داشتند که مشکلاتشان را در کف خیابان‌ها حل کنند.

,

وی در ارتباط با عملکرد دانشجویان در فتنه ابراز داشت: متاسفانه قشر عظیمی از دانشجویان ما فریب لیدرهای سیاسی ارزشی و غیرارزشی را خوردند. هر نامزد برای خودش لشکری یک میلیونی درست کرده بود و کار به جایی رسید که حتی صدای مقام معظم رهبری هم در نماز جمعه درآمد و ایشان اعتراض کردند.

,

حجت الاسلام پناهیان در اظهارات پایانی و جالب خود خاطرنشان کرد: اولین پرچم فتنه‌گران را در برخی از این ایستگاه‌های صلواتی عاشورا، شخصی که همرزم من بود آتش زد. فتنه تماشاگران زیادی داشت و در واقع فتنه‌گران همراه نداشتند. ممکن است که برخی از مردم ما جهل داشته باشند اما ایمان قلبی قوی مردم باعث خلق حماسه 9 دی شد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه