logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

فرمانده سپاه کردستان:

عامل توسعه نیافتگی کردستان در درجه اول گرو‌هک‌ها و بعد بی‌مدیریتی بوده است/ به کردستان ظلم شده است

عامل توسعه نیافتگی کردستان در درجه اول گرو‌هک‌ها و بعد بی‌مدیریتی بوده است/ به کردستان ظلم شده است
فرمانده سپاه کردستان گفت: عامل توسعه نیافتگی و عقب ماندگی کردستان در درجه اول گرو‌هک‌ها و بعد بی‌مدیریتی بوده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کُردتودی، سردار محمدحسین رجبی صبح امروز در دیدار با سپاه حفاظت و امنیت پرواز فرودگاه سنندج عنوان کرد: یک پاسدار نباید هیچگاه فراموش کند که مردم چه انتظاری از او دارند چون وظیفه یک پاسدار انجام تکلیف انقلابی و عمل انقلابی است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کُردتودی،,

 

,

وی افزود: زمانی اوج ناراحتی من است که کسی مردم کردستان را کم‌اهمیت در نظر بگیرد. این همه ظلمی که به کردستان شده کم نیست؟ مردم کردستان اگر از مردم شهرهای دیگر بالاتر نباشند پایین‌تر نیستند.

,

 

,

فرمانده سپاه کردستان تصریح کرد: این 5400 شهیدی که کردستان تقدیم نظام کرده از بطن همین مردم بوده‌اند.

,

 

,

سردار رجبی در ادامه اقدامات خرابکارانه گروهک‌ها را مانع توسعه کردستان دانست و گفت: کسی نباید خیانت گروهک‌ها را به حساب عامه مردم کردستان بگذارد. بسیاری از مردم دیگر مناطق ایران از کردستان و مردمانش شناخت کافی ندارند و ذهنیت منفی نسبت به کردستان دارند که باید در برخورد با آنان با احترام و ادب این ذهنیت‌ها را پاک کرد.

,

 

,

وی تصریح کرد: زمانی گروهک‌ها به توسعه کردستان ضربه زدند و اکنون نیز بی‌مدیریتی مانع توسعه کردستان شده است.

,

 

,

فرمانده سپاه بیت المقدس کردستان افزود: ادب، نزاکت و دقت باید سرلوحه کار یک نیروی حفاظت پرواز در فرودگاه قرار گیرد.

,

 

,

وی گفت: دشمن ذهنیت منفی از پاسدار در ذهن مردم ایجاد کرده که باید این ذهنیت‌ها در برخوردهای توأم بااحترام خنثی شود.

,

 

,

سردار رجبی گفت: در آینده مشخص خواهد شد که سپاه در ایجاد آبادانی و محرومیت‌زدایی چه کارهای بزرگی انجام داده است.

,

 

,

فرمانده سپاه کردستان در پایان گفت: وظیفه سپاه، صیانت از دستاوردهای انقلاب اسلامی، ایجاد امنیت پایدار مردمی و الهام‌بخشی برای امت اسلامی و جهان بشریت است.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه