به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ و به نقل از مطالبه گر علیرضا کیخا که در مراسم رونمایی از پرچم عتبه عباسی در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان سخنرانی می کرد با اشاره به عکس العمل یکی از مسئولین در پاسخ به سئوالی درباره 9 دی که آن را اختلاف افکنانه توصیف کرده بود گفت: بفرموده حضرت آقا همه دو قطبی ها کاذب است مگر دو قطبی انقلابی و ضد انقلابی و در این دو قطبی اتفاقا 9 دی محور وحدت است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مطالبه گر,وی گفت : ما به همه اصلاح طلبان انقلابی احترام می گذاریم و با اصولگرایانی هم که روزی روبروی ولی فقیه ایستادند مشکل داریم.
,کیخا ادامه داد : تمام کسانی که از اول انقلاب تلاش کردند این انقلاب را زمین بزنند بعد از انتخابات 88 به میدان آمدند و مگر می شود با اینها وحدت برقرار کرد؟
,وی ادامه داد : در سال 88 دعوا سر انتخابات نبود، کسانی که امروز با ورق خوردن صفحات فتنه احساس درد می کنند همان کسانی هستند که با ورق خوردن صفحات انقلاب اسلامی مانند ماجرای عملیات کربلای 4 که در سالروز آن قرار داریم هم احساس درد می کنند.
,وی در پایان گفت: در مورد قیام امام حسین نیز خیلی ها می گویند بعد از هزار و چهارصد سال حالا دیگر باید پرونده عاشورا بسته شود.
]
ارسال دیدگاه