به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری پهره؛ هفت سال پیش بود که امت ولایتمدار ایران اسلامی در پاسخ به حرمت شکنی فتنه گران و توهین آنها به ساحت مقدس امام حسین (ع) در اقدامی خودجوش به خیابان ها آمدند و با راهپیمایی در 9 دی سال 88 بار دیگر با تبعیت از ولایت با مقام معظم رهبری، آرمانهای امام (ره)، شهدا و انقلاب اسلامی تجدید بیعت کردند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری پهره؛ ,حضور مردم در آن روزها یادآور ایستادگی و آری بزرگ مردم به تشکیل انقلاب اسلامی بود؛ حضوری که توانست به خاموش شدن فتنه 88 در کشور و یأس و نا امیدی فتنهگران وحامیان داخلی و خارجی آنها منجرشود.
,از همین رو به بهانه قرار گرفتن در سالروز حماسه 9 دی پایگاه خبری پهره گزارش مردمی را در این خصوص تولید کرده است؛
,عبد الغفور حسینی رئیس آموزش و پرورش در این خصوص گفت: 9 دی اثبات دوباره حمایت ملت ایران از ارزش های پاک انقلاب اسلامی بعد از فتنه انگیزی بدخواهان داخلی و خارجی در سال 88 بود که برای محکوم کردن آن روزهای تلخ به خواص بی بصیرت این روز را یادآوری می کنیم.
,,

, ,
عبدالهی کارگر کارگاه صنعتی ایرانشهر با محکوم کردن هر گونه دست اندازی به آرمان های شهید پرور ایران اسلامی اظهار کرد: فتنه گران با حماقت و جهالت خود قصد ضربه زدن به میراث ماندگار امام و ولایت فقیه را داشتند که هدایتگری مقام معظم رهبری تمام این خیال های باطل را با خاک یکسان و بار دیگر با توجه ویژه خداوند متعال نور در دلهای خفته برخی نادمان تابیده شد و راه خود را از سران فتنه جدا کردند.
,,

, ,
دهواری کارمند ایرانشهری در این باره گفت: ما با شرکت خود در گرامیداشت 9 دی حضور 40 میلیونی مردم در انتخابات خرداد 88 را که با ادعای دروغین تقلب به کام ملت تلخ شد را برای دشمنان نظام و افراد بی بصیرت یاداور شده و تهمت های ناروا به نظام را که با سکوت برخی خواص به فتنه گران کمک کردند و البته در پیشگاه ملت مردود شدند را محکوم می کنیم.
,,

, ,
ایرندگانی فرهنگی شهرستان ایرانشهر ادامه داد: فتنه گران هیچگاه از ملت ایران عذرخواهی نکردند از این رو ما با حضور منسجم خود در سالروز حماسه 9 دی تا مجازات مجرمین این راه ا ادامه خواهیم داد.
,,

, روهینا کارشناس فرهنگی شهرستان ایرانشهر با اشاره به این که هیچگاه روزهای ننگین فتنه 88 از اذهان مردم پاک نخواهد شد گفت: توهین به ساحت مقدس حضرت اباعبد الله الحسین (ع) و جسارتی که فتنه گران به عکس امام و رهبرعزیزمان کردند نابخشودنی است.
,,

, اربابی شهروند ایرانشهری ادامه داد: فتنه تابوت سیاه آمریکا و اسرائیل بود که با حمایت وقیحانه خود از گمراهان داخلی تلاش در براندازی نظام مقدس جمهوری اسلامی داشتند که غبار این فتنه پس از حرمت شکنی در روز عاشورا ، زیر علم علمدار کربلا فرو نشست و روسیاهی آن به زغال ماند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه