اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

سخنگوی کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس:

فتنه 88 از یک سال قبل توسط CIA طراحی شده بود/فتنه‌گران در 6 ماه، 324 هزار میلیارد تومان خسارت به کشور وارد کردند

فتنه 88 از یک سال قبل توسط  CIA طراحی شده بود/فتنه‌گران در 6 ماه، 324 هزار میلیارد تومان خسارت به کشور وارد کردند
سخنگوی کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس با بیان این‌که تقلب، رمزی برای براندازی نظام بود، گفت: تا زمانی که مخالفت با اهل بیت علیه‌السلام وجود دارد، فتنه‌گری‌ها ادامه دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع‌رسانی راه دانا به‌نقل از پایگاه خبری تحلیلی آفتاب ری، همزمان با یوم‌الله 9 دی ماه، همایش بزرگداشت روز ملی بصیرت و میثاق امت با ولایت با حضور آحاد مختلف جامعه در مسجد فیروزآبادی شهرری برگزار شد. 

, شبکه اطلاع‌رسانی راه دانا, به‌نقل از پایگاه خبری تحلیلی , آفتاب ری, ، همزمان با یوم‌الله 9 دی ماه، همایش بزرگداشت روز ملی بصیرت و میثاق امت با ولایت با حضور آحاد مختلف جامعه در مسجد فیروزآبادی شهرری برگزار شد. ,

حجت‌الاسلام والمسلمین حسن نوروزی، سخنگوی کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس طی سخنانی در این مراسم ضمن گرامیدامیداشت یاد و خاطره امام (ره) و شهدا اظهار داشت: انقلاب اسلامی در ایران در شرایطی شکل گرفت که آمریکا فکر نمی‌کرد بعد از جریانات سال 1332 و اعدام‌های گسترده‌ای که در ایران انجام داده بودند، انقلاب اسلامی بیش از شش ماه دوام بیاورد.

,

وی گفت: از همان ابتدای انقلاب با قائله آذربایجان، کرمانشاه، خوزستان، کردستان و سیستان و بلوچستان و جریانات بنی‌صدر و منافقان و اغتشاشاتی که ایجاد کردند به‌دنبال فروپاشی نظام جمهوری اسلامی بودند که با همین هدف جنگ ایران و عراق را به راه انداختند.

,

 

,

تردید برخی افراد در مجلس برای گرامیداشت یوم‌الله 9 دی و جلسات بصیرت‌افزایی/فتنه ادامه دارد/باید روشنگری را ادامه دهیم

, تردید برخی افراد در مجلس برای گرامیداشت یوم‌الله 9 دی و جلسات بصیرت‌افزایی/فتنه ادامه دارد/باید روشنگری را ادامه دهیم, تردید برخی افراد در مجلس برای گرامیداشت یوم‌الله 9 دی و جلسات بصیرت‌افزایی/فتنه ادامه دارد/باید روشنگری را ادامه دهیم,

سخنگوی کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس افزود: برخی افراد در مجلس از ما سئوال می‌کنند که فتنه در سال 88 اتفاق افتاد و تمام شد، اکنون گرامیداشت یوم‌الله 9 دی، برگزاری جلسات بصیرت‌افزایی و یادآوری آن حوادث به چه دلیل انجام می‌شود که در پاسخ این افراد می‌گوییم؛ تا زمانی که مخالفت با اهل بیت علیه‌السلام وجود دارد، این فتنه‌ها ادامه دارد و ما باید روشنگری را ادامه بدهیم.

,

وی عنوان کرد: برخی افراد هنوز فکر می‌کنند که در سال 88 انتخاباتی شکل گرفت و موسوی رأی نیاورد، عده‌ای گفتند تقلب شده و عده‌ای دیگر گفتند تقلب نشده و همه چیز تمام شد! در حالی که این‌طور نیست بلکه تقلب رمزی برای براندازی نظام بود.

,

 

,

معنویت‌ها و مقاومت مردم ایران، آمال امپریالیسم بین‌المللی و صهیونیست جهانی را به زمین زد/دشمن امروز وارد جنگ نرم شده است/تبیین مصادیق جنگ نرم دشمن

, معنویت‌ها و مقاومت مردم ایران، آمال امپریالیسم بین‌المللی و صهیونیست جهانی را به زمین زد/دشمن امروز وارد جنگ نرم شده است/تبیین مصادیق جنگ نرم دشمن, معنویت‌ها و مقاومت مردم ایران، آمال امپریالیسم بین‌المللی و صهیونیست جهانی را به زمین زد/دشمن امروز وارد جنگ نرم شده است/تبیین مصادیق جنگ نرم دشمن,

حجت‌الاسلام نوروزی با اشاره به معنویت‌های حاکم در میان رزمندگان جبهه در دوران هشت سال دفاع مقدس گفت: معنویت‌ها و مقاومت مردم ایران، آمال امپریالیسم بین‌المللی و صهیونیست جهانی را به زمین زد و و آرزوهای آن‌ها را نقش برآب کرد، بنابراین وارد جنگ نرم شدند.

,

وی ادامه داد: بحث اصلاحات، دوم خرداد، تحریم‌های اقتصادی و سیاسی و نظامی، جدایی دین از سیاست؛ همه در راستای جنگ نرم طراحی شده بود.

,

سخنگوی کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس با اشاره به حرکت‌های انحرافی تأکید کرد: قمه‌زدن‌های سید صادق شیرازی، بحث‌های شریعتمدار در آذربایجان، حکمت در کرمانشاه، خاقانی در خوزستان مسائلی بوده که برای جریان انحراف بخش در راستای فکر ولایی امام رخ داده است.

,

 

,

هدف دشمنان دلسردی مردم نسبت به انقلاب بود/گروه‌های حامی فتنه در داخل/عده‌ای خواص با سکوتشان استکبار را در جریان فتنه همراهی کردند

, هدف دشمنان دلسردی مردم نسبت به انقلاب بود/گروه‌های حامی فتنه در داخل/عده‌ای خواص با سکوتشان استکبار را در جریان فتنه همراهی کردند, هدف دشمنان دلسردی مردم نسبت به انقلاب بود/گروه‌های حامی فتنه در داخل/عده‌ای خواص با سکوتشان استکبار را در جریان فتنه همراهی کردند,

وی گفت: با مطرح کردن جدایی دین از سیاست، امام حسین (ع) را فقط مظهر احکام و مذهب معرفی کردند و گفتند؛ امام حسین(ع) فقط برای عزاداری، سینه، زنجیر و قمه‌زدن است، و به طرق مختلف سعی کردند مردم را از انقلاب دلسرد کنند تا این‌که در جریان انتخابات سال 88 اهداف شوم خود را علنی بیان کردند.

,

حجت‌الاسلام نوروزی افزود: چندین گروه از جمله حزب مشارکت، کارگزاران و احزاب اصلاح‌طلب در این برنامه‌ریزی نقش داشتند، آمریکا، انگلیس و رژیم صهیونیستی برنامه‌ریزی کرده و عده‌ای خواص با سکوت خود همراهی کردند.

,

 

,

اعتراف دشمنان نسبت به توطئه تقلب

, اعتراف دشمنان نسبت به توطئه تقلب, اعتراف دشمنان نسبت به توطئه تقلب,

وی اضافه کرد: در سال 1387 گریسیک از مقامات CIA با ابراهیم یزدی عضو جبهه ملی در اول انقلاب ملاقاتی داشته و گفته است، یک شخصیت مطرح پیدا کنید و در انتخابات اگر وی رأی نیاورد بحث تقلب را پیش بکشید و آشوب و اغتشاش ایجاد کنید بنابراین فتنه88 برنامه‌ای بود که از یک سال قبل طراحی شده بود.

,

سخنگوی کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس با بیان این‌که پس از انتخابات 88، بیش از 324 هزار میلیارد تومان در مدت شش ماه به کشور ضرر وارد کردند، بیان داشت: تشدید تحریم‌ها بر صنعت نفت و نظام بانکی پس از فتنه 88 پرهزینه‌ترین تحریم‌ها بود و اخلال در کارکرد نظام بانکی از سوی همین تحریم‌ها صورت پذیرفت و در نتیجه به کاهش سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی به دلیل ناامنی در ایران و توقف سیر پیشرفت اقتصادی کشور منجر شد. 

,

حجت‌الاسلام نوروزی تصریح کرد: 300 هزار میلیارد تومان خسارت در تجارت بازرگانی و نفتی، 30 میلیارد تومان دیه شهدا، 63 میلیارد تومان خسارت به اموال شهرداری، 50 میلیارد تومان خسارت ناشی از تخریب و به آتش کشیدن بانک‌ها، مساجد و اموال عمومی وارد کردند.

,

مراسم گرامیداشت حماسه ۹ دی عصر امروز با حضور پرشور خانواده‌های معظم شهدا، ایثارگران و جانبازان، اقشار مختلف مردم شهرری، بسیجیان، حجت‌الاسلام و المسلمین حسن نوروزی سخنگوی کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس، علی طلوعی فرمانده سپاه ری، سیداحمد صفوی شهردار منطقه 20 تهران،حجت الاسلام و المسلمین عبدالحسین مسلمی معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه 20 و جمعی دیگری از مسؤولان شهرستان برگزار شد.

,

انتهای پیام/م

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه