اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

امام جمعه شهر اردل:

حقوق های نجومی مصداق عینی و عملی خیانت به آرمان های انقلاب اسلامی است

حقوق های نجومی مصداق عینی و عملی خیانت به آرمان های انقلاب اسلامی است
امام جمعه شهر اردل گفت:حقوق های نجومی مصداق عینی و عملی خیانت به آرمان های انقلاب اسلامی است لذا طولانی شدن روند برخورد با غارتگران بیت المال انتقاد برانگیز است و مردم همچنان منتظر اعلام نجومی بگیران می باشند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از هفت چشمه، حجت الاسلام موسی سلمان پور امام جمعه شهر اردل در خطبه های نماز جمعه این هفته شهر اردل ضمن دعوت خود و نماز گزاران به تقوای الهی ،تقوا را راه نجات و مایه خیر و برکت انسان دانست و اگفت خداشناسی و معرفت نسبت به ذات اقدس الهی، زمینه ساز خوشبختی برای انسان است و همه ما باید در این مسیر گام برداریم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هفت چشمه,

سلمان پور افزود:ائمه اطهار(ع) سفارش زیادی به صله ارحام داشتند که باید این فرمایش ائمه را در همه ایام به کار بگیریم.

,

وی با بیان اینکه  یکی از موانع صله رحم در شهرستان اردل تقسیم ناعادلانه ارث و میراث است  تاکید کرد: قطع صله رحم و ایجاد کینه بین اقوام بر سر مسائل دنیوی ممکن است تبعات نا خشنودی همچون بی‌برکتی به بار بیاورد.

امام جمعه شهر اردل با اشاره به مسئله حقوق های نجومی بیان کرد: حقوق های نجومی مصداق عینی و عملی خیانت به آرمان های انقلاب اسلامی است لذا طولانی شدن روند برخورد با غارتگران بیت المال انتقاد برانگیز است و مردم همچنان منتظر اعلام نجومی بگیران می باشند.

سلمان پور بیان کرد: در حالی که همه مردم منتظر اعلام نجومی بگیران و بازگشت حقوق آنها به بیت المال هستند، هنوز گزارشی از سوی دولت به دستگاه قضایی و مردم ارائه نشده لذا کلیه دستگاه ها موظفند نسبت به پرداخت های غیرمتعارف حساسیت نشان دهند و قاطعانه با موارد تخلف برخورد کنند.

وی از استقبال و حضور بیادماندنی مردم قدرشناس شهرستان  اردل در تجمع بزرگ و حماسی نهم دی تقدیر کردو بیان کرد:مردم شریف شهرستان اردل در دوران حساس و سرنوشت ساز تاریخی کشور، آگاهانه و فداکارانه نقش خود را به خوبی ایفا کردند و با همراهی ملت عظیم و ولایی ایران، سبب تسلیم جهانیان در برابر اراده خود شدند و به دنبال آن حماسه 9 دی حماسه ای است که نشان داد بیعت مردم دین مدار ایران با قرآن، عترت و ولایت فقیه، حقیقتی غیر قابل انکار است.

امام جمعه شهر اردل با اشاره به 16 دی  سالروز گرامیداشت شهدای دانشجو اظهار کرد:همانطور که در 16 آذر مراسم بزرگداشت شهدای دانشجو برپا شده در این روز نیز باید
برنامه ای ویژه ای برای گرمیداشت این شهدای والامقام برگزار شود.

انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه