logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

خطیب جمعه شهر علی اکبر؛

جای بسیاری از مسولان سیستان وبلوچستان در مراسم ۹ دی خالی بود/ اختلافات اساسی بین اوباما و نتانیاهو وجود دارد

جای بسیاری از مسولان سیستان وبلوچستان در مراسم ۹ دی خالی بود/ اختلافات اساسی بین اوباما و نتانیاهو وجود دارد
امام جمعه شهر علی اکبر عنوان کرد: صدور یک قطعنامه در سازمان ملل در محکوم کردن اشغال اراضی فلسطینیان و شهرک سازی رژیم صهیونیست نشان از اختلافات اساسی بین اوباما و نتانیاهو وجود دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری اوشیدا؛ حجه الاسلام و المسلمین مجتبی اشرفیان در خطبه های نماز جمعه این هفته شهر علی اکبر ابراز داشت: در آخرین روزهای پایان دوران ریاست جمهوری آقای اوباما اقدامی عجیب و غیر منتظره انجام داد و پیش نویس قطعنامه سازمان ملل در محکوم کردن شهرک سازی رژیم صهیونیستی را وتو نکرد و عملا برای اولین بار یک قطعنامه در سازمان ملل در محکوم کردن اشغال اراضی فلسطینیان و شهرک سازی رژیم صهیونیست صادر شد که آمریکا با رای ممتنع مانع تصویب آن شد.

وی در این راستا افزود: در پاسخ به عدم حمایت این دفعه آمریکا از اسرائیل در ابتدائی ترین پاسخ اختلافات اساسی بین اوباما و نتانیاهو وجود دارد هرچند آمریکا یکی از حامیان اصلی این رژیم است اما اختلافات در مورد فلسطین و توافق برجام و موضوعات دیگر وجود دارد که در این سالها سعی کردند آن را پنهان کنند.

اشرفیان تصریح کرد: اگر چه این قطعنامه در میدان عمل تاثیر چندانی ندارد اما سندی محکم برای محکومیت رژیم ظالم صهیونیستی است، سازمان ملل که خودتحت اداره کشورهای غربی است امروز تحت فشار افکار عمومی دنیا مجبور است چشم به روی حقایق باز کند و رژیم منحوس اسرائیل را محکوم کند.

خطیب جمعه شهر علی اکبر ادامه داد: اگر کشورهای اسلامی متحد شوند و جنایات اسرائیل را محکوم کنند به تعبیر مقام معظم رهبری به شرط مبارزه متحد دنیای اسلام این رژیم ۲۵ سال آینده را نخواهد دید.

اشرفیان خاطرنشان کرد: یکی از مهمترین مشکلات شهر علی اکبر موضوع برق و روشنایی معابر است که برای مردم مشکلات امنیتی و اجتماعی ایجاد کرده است و با اینکه مکاتبات زیادی هم از طرف شهرداری و شورای شهر صورت گرفته اما نتیجه مناسبی دیده نشده هرچند خط انتقال برق شرایط بهتری پیدا کرده است.

وی در ادامه افزود: مراسم ۹ دی بسیار با شکوه برگزار شد اما جای بعضی از مسئولین ما خالی بود این گلایه وجود دارد چرا در مراسمی که اهمیت آن به تثبیت اصل نظام و میثاق با ولایت فقیه است چرا جای مسئولین ارشد دولتی خالی باشد و جلسه دولتمردان ما دقیقا در زمانی برگزار شود که این برنامه و اجتماع عظیم مردمی برای حمایت و دفاع از ارزشهای اسلام و آرمانهای مقدس نظام برگزار می شود.آیا امکان تغییر زمان آن جلسه نبود گاهی اوقات اگر اولویت ها را جابجا کنیم آسیبهای جبران ناپذیری می بینیم و نمی توانیم از مواضع اتهام دور شویم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری اوشیدا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام //

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه