اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

امام جمعه بنجار؛

اولین همایش امام جمعه سیستان برگزار می شود/ حس مطالبه گری در مردم افزایش یافته است

اولین همایش امام جمعه سیستان برگزار می شود/ حس مطالبه گری در مردم افزایش یافته است
امام جمعه بنجار عنوان کرد: با هدف پاسداشت یاد و خاطره مرحوم علی اکبرسیستانی بنجاری اولین همایش امام جمعه سیستان برگزار می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از پایگاه خبری اوشیدا؛ حجه الاسلام و المسلمین محمود پارسا در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار داشت: اولین امام جمعه سیستان ۱۴۰ سال قبل در سیستان نماز جمعه را اقامه کرده که در این راستا باهمکاری ستاد نمازجمعه شهر بنجار و تیپ حضرت علی اکبر(س) روزسه شنبه ساعت هشت و ۳۰ دقیقه در مسجد جامع شهر بنجار با سخنرانی نماینده ولی فقیه اولین همایش امام جمعه سیستان برگزار خواهد شد.

وی افزود: سرزمین سیستان، سرزمین اولین ها است بنابراین سب نکردن حضرت علی (ع) یکی از بزرگترین افتخارات مردم سیستان به شمار می رود.

امام جمعه بنجار خاطرنشان کرد: سیستانی ها اولین کسانی بودند که به خونخواهی امام حسین (ع) برخاستند و در این راه از هیچ تلاشی کوتاهی نکردند.

حجه الاسلام پارسا ابراز داشت: در دهه گذشته به شخصیت های معنوی و مذهبی سیستان اهمیتی داده نشده و مغفول مانده اند بنابراین با برگزاری همایش های این چنینی می توان یاد بزرگان این دیار را گرامی داشت.

امام جمعه بنجار در ادامه بیان داشت: مرحوم علی اکبر سیستانی بنجاری اهل همدان بودند و از آنجا به سبزوار آمده و با دختر ملا هادی سبزواری از فضلای به نام سبزوار ازدواج کرده و در سال ۱۳۰۹ قمری به سیستان مهاجرت می کند.

پارسا با عنوان اینکه، در این همایش از امامان جمعه تشیع و تسنن تجلیل می شود تصریح کرد: با برگزاری اولین همایش امام جمعه سیستان و گرامیداشت یاد و خاطره این عالم جلیل القدر مردم با شخصیت بزرگان سرزمین خود آشنا می شوند.

وی اضافه کرد: گرچه بر اثرخشکسالی های اخیر فشار مضاعفی به مردم آورده شده ولی حس مطالبه گری در میان مردم تقویت شده و رسانه ها نیز همگام با سایراقشار از مسئولین مطالبات مردمی راخواستارند.

امام جمعه بنجار تصریح کرد: اگر در سال های اولیه خشکسالی مسئولین منطقه ازمقامات بالا می خواستند کمربند سبز در سیستان ایجاد کنند اکنون این گرفتاری ها وجود نداشت.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری اوشیدا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه