اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

تاکید آملی لاریجانی بر سلامت دستگاه قضا

تاکید آملی لاریجانی بر سلامت دستگاه قضا
رییس قوه قضاییه بر سلامت و اخلاق مداری در دستگاه قضایی تاکید کرد و خواستار توجه بیش از پیش مسوولان و دست اندرکاران به این امر شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، رییس قوه قضاییه بر سلامت و اخلاق مداری در دستگاه قضایی تاکید کرد و خواستار توجه بیش از پیش مسوولان و دست اندرکاران به این امر شد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,


به گزارش ایرنا، آیت الله ˈصادق آملی لاریجانیˈ عصر پنجشنبه در مراسم افتتاح ساختمان دادگستری و دادگاههای تجدید نظر استان خراسان رضوی در مشهد گفت: اخلاق نیاز اصلی و اساسی همه ما است و تمام انبیا و اولیای الهی انسانها را به سوی اخلاق مداری رهنمون می سازند.

وی با اشاره به ضرورت حفظ اقتدار و صلابت دستگاه قضایی افزود: نیروی انسانی کارآمد و بهبود فضای فیزیکی مناسب برای استفاده مراجعین از موارد حفظ اقتدار و صلابت دستگاه قضایی است.

وی با بیان اینکه قوه قضاییه قوی رکن مهمی برای امنیت کشور است، گفت: اقتدار و صلابت دستگاه قضایی به منزله حفظ اقتدار و صلابت کل نظام جمهوری اسلامی است.

آیت الله لاریجانی خاطر نشان کرد: برای بازسازی نیروی انسانی در دستگاه قضایی کشور گامهای بلندی از نظر کمی و کیفی برداشته شده و یا در دست انجام است.

رییس قوه قضاییه با اشاره به فعالیت هشت هزار قاضی در دستگاه قضایی کشور گفت: در طول برنامه پنجم توسعه چهار هزار قاضی جذب دادگاهها و محاکم قضایی استانهای مختلف می شوند.

وی تدوین قانون جدید مجازات اسلامی و آیین دادرسی مدنی را یاد آور شد و افزود: باید با آموزشهای کیفی سطح اطلاعات قضات و متولیان دستگاه قضایی را نسبت به این قوانین افزایش داد.

آیت الله آملی لاریجانی گفت: من حساسیت خاصی نسبت به تخریبهایی که علیه قوه قضاییه صورت می گیرد، دارم و با قضاوتهای درست در دستگاه قضایی می توان از این مساله جلوگیری کرد.

معاون اداری و مالی قوه قضاییه هم در این مراسم گفت: هم اکنون 67 پروژه عمرانی مربوط به دستگاه قضایی در کشور در حال اجرا است و مراحل اجرایی 37 پروژه عمرانی در آینده نزدیک آغاز می شود.

ˈعلی کهزادیˈ افزود: تسریع در اجرا و استفاده از مشارکت بخشهای مختلف و دستگاه های اجرایی و نهادها برای احداث پروژه های دستگاه قضایی و تاکید بر ساخت آنها حداکثر در فاصله زمانی دو ساله مهمترین رویکرد ما است.

رییس کل دادگستری خراسان رضوی نیز گفت: دستگاه قضایی این استان با تعامل حدکثری با تولیت آستان قدس رضوی، استاندار و مقامهای اجرایی و انتظامی، سیاسی و امنیتی و نمایندگان مجلس شورای اسلامی توانسته گامهای ارزنده ای برای پیشگیری از وقوع جرم و اجرای عدالت و احقاق حقوق مردم در راستای سیاستهای قوه قضاییه بردارد.

حجت الاسلام ˈسید حسن شریعتیˈ افزود: دادگستری خراسان رضوی با کمبودهایی از نظر فضای اداری برای ارایه خدمات مناسب به مردم و مراجعین روبرو بود که با عنایت قوه قضاییه و همراهی سایر بخشها از جمله آستان قدس رضوی با احداث ساختمان دادگستری و دادگاههای تجدید نظر بخش مهمی از این کمبودها در مشهد رفع شد.

ساختمان دادگستری و دادگاههای تجدید نظر خراسان رضوی در مجموع در زمینی به وسعت 14 هزار و 600 متر مربع و 26 هزار متر مربع زیربنا احداث شده و برای ساخت آن یکصد میلیارد ریال هزینه شده است.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه