اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

دلیل گرانی برنج ایرانی در بازار

دلیل گرانی برنج ایرانی در بازار
معاون وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه افزایش هزینه تمام شده تولید دلیل گرانی برنج است، گفت: ذخایر کالاهای استراتژیک از جمله برنج، روغن و شکر در حد مطلوب است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی قنبری در اولین جشنواره ملی کشاورزی ایران و سی و یکمین دوره انتخاب، معرفی و تجلیل از نمونه های ملی بخش کشاورزی با بیان اینکه قرار شده وزیر جهاد کشاورزی با رئیس جمهور درباره نرخ خرید تضمینی گندم رایزنی هایی انجام دهد اظهار داشت: ما معتقد هستیم در این زمینه باید نرخ تورم در نظر گرفته شود و با توجه به اینکه هزینه های کشاورزان نیز افزایش یافته قیمت خرید تضمینی گندم باید بیش از هزار و ۳۰۰ تومان باشد.

وی همچنین با اشاره به خودکفایی کشور در تولید گندم اضافه کرد: ما در سال جاری به جمع صادرکنندگان گندم ملحق شدیم به طوری که مقدمات صادرات سه میلیون تن گندم و آرد از کشور فراهم شده است.

معاون وزیر جهاد کشاورزی درباره ذخایر برنج، روغن نباتی و شکر نیز گفت: در حال حاضر وضعیت ذخایر برنج، روغن نباتی و شکر کشور مناسب است به گونه ای که عرضه مازاد شکر در بورس کالا سبب شده قیمت این محصول در بازار به کمتر از نرخ مصوب دولتی برسد.

قنبری در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه چرا با وجود ذخایر مناسب برنج قیمت این کالا در بازار همچنان بالاست اظهار داشت: هزینه های تولید برنج ایرانی افزایش یافته که این یکی از دلایل نوسان قیمت در بازار این محصول است ضمن اینکه ما به عنوان مسئول تنظیم بازار همواره تلاش کرده ایم که نرخ برنج خارجی افزایش نداشته باشد.

وی با بیان اینکه آزاد شدن واردات برنج به تعدیل سازی نرخ این محصول در بازار کمک می کند، درباره میزان ذخایر کالاهای استراتژیک نیز افزود: میزان ذخایر محرمانه است و نباید اعلام شود اما می توان گفت که ذخایر به اندازه کافی در کشور وجود دارد.

به گفته قنبری قیمت برنج خارجی بسته به کیفیت محصول متفاوت است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

 

,

منبع:مهر

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه