logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

نماینده مردم بابلسر و فریدونکنار در مجلس:

دولت برای انتقال گاز از دامغان به مازندران وارد عمل شود/ کم‌کاری دولت دلیل قطعی گاز در مازندران

دولت برای انتقال گاز از دامغان به مازندران وارد عمل شود/ کم‌کاری دولت دلیل قطعی گاز در مازندران
نماینده مردم بابلسر وفریدونکنار در مجلس با بیان اینکه مشکلات موجود در حیطه قطع گاز در مازندران به‌دلیل از کم‌کاری دولت است، گفت: دولت برای انتقال گاز از دامغان به مازندران وارد عمل شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، ولی‌الله نانواکناری در گفت‌وگو با خبرنگار مشهدسر، درباره قطعی گاز در شمال کشور، اظهار کرد: مشکل گاز در منطقه شمال کشورمان و به‌ویژه در استان مازندران در سال 86 و در پی حادثه طوفانی که در مازندران رخ داد وجود دارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مشهدسر,

وی افزود: قرار شده بود از سال 86 به بعد انتقال گاز از دامغان به مازندران از سوی دولت صورت گیرد که تا به امروز 100 کیلومتر از مسیر این لوله‌گذاری انجام شده و 70 کیلومتر آن باقی مانده است که بی‌توجهی مسؤولان به این امر مشکلاتی بسیاری برای مردم مازندران ایجاد شود.

نماینده مردم بابلسر وفریدونکنار در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: اگر دمای شهرهای استان مازندران در فصل زمستان کاهش پیدا کند بدون شک مردم هم از نظر اقتصادی و هم از نظر ورود سرما مشکلات متعددی را در بخش صنعت و زندگی روزمره خواهند داشت.

نانواکناری تاکید کرد: مذاکراتی را با وزارت نفت و بخش تجهیزات این وزارتخانه انجام دادیم تا از استان‌های همجوار برای تامین گاز منطقه مازندران اقداماتی صورت گیرد تا مشکلاتی ایجاد نشود اما این اقدامات مقطعی است، از این رو انتظار می‌رود دولت برای انتقال گاز از دامغان به مازندران وارد عمل شود و این موضوع را به صورت جدی پیگیری کند.

وی با اشاره به اینکه مشکلات موجود در حیطه قطع گاز در مازندران به‌دلیل از کم‌کاری دولت است، گفت: از سال 86 تا به امروز اقدام موثری در جهت رفع مشکل گاز استان مازندران به صورت جدی صورت نگرفته است، بنابراین انتظار است دولت با سرعت بیشتری در این راستا برای حل مشکل مردم وارد عمل شود.

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی در پایان بیان کرد: با وزیر نفت مکاتباتی را در رابطه با قطعی گاز در مازندران انجام داده‌ایم که اگر میسر شود، نشستی را نیز با رئیس‌جمهور در آینده پیرامون این موضوع برگزار می‌کنیم.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه