اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

عبدالمجید شیخی:

روحانی با طرح بررسی فیش‌های نجومی در نهادهای انقلابی به دنبال فرافکنی است/ انگار نه انگار که در مسئله گورخوابی شخص رییس جمهور باید پاسخگو باشد

روحانی با طرح بررسی فیش‌های نجومی در نهادهای انقلابی به دنبال فرافکنی است/ انگار نه انگار که در مسئله گورخوابی شخص رییس جمهور باید پاسخگو باشد
کارشناس اقتصادی با تعجب از اینکه رییس جمهور می آید در مور کارتن خواب ها و گور خواب ها سؤال می کند؟! گفت: انگار نه انگار که خود رییس جمهور باید پاسخگو باشد پس کمیته رسیدگی به مناطق محروم چکار می کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عبدالمجید شیخی در گفت و گو با خبرنگار «رازق» در مورد صحبت های اخیر رییس جمهور، اظهار کرد: بیکاری و تورم افزایش پیدا کرده است و تورم در هزینه های ضروری زندگی بیش از ۲۰۰درصد شده است.

وی ادامه داد: رییس جمهور باید پاسخگو باشد که چرا فیش ها و حقوق های نجومی باعث افزایش ضریب جیمی شده است ، چرا پروژه های نیمه کاره که تمام نشده آمدید گلنگ پروژه های دیگر زدید و مناطق محروم مورد توجه نیستند.

این استاد دانشگاه با تعجب از اینکه رییس جمهور می آید در مور کارتن خواب ها و گور خواب ها سؤال می کند؟! تصریح کرد: انگار نه انگار که خود رییس جمهور باید پاسخگو باشد پس کمیته رسیدگی به مناطق محروم چکار می کند.

شیخی با اشاره به این مطلب که رییس جمهور نمی خواهد متوجه باشد که پاسخگو است، اضافه کرد: گرفتن پست ریاست جمهوری تنها به ژست و دریافت حقوق بالا و کسب قدرت نیست و در نظام جمهوری اسلامی یک مسؤلیت سنگین الهی است.

این کارشناس اقتصادی با بیان این نکته که  واکنش رییس جمهور به بررسی حقوق های نجومی در نهادهای انقلابی فرافکنی دیگری است، تصریح کرد: این حرف ها برخواسته از واقعیت موجود است اطلاع داریم در وزارت نفت، اقتصاد و بهداشت حقوق ها کمتر از ۴۰میلیون تومان نیست.

وی ادامه داد: برای اینکه این مسایل و فیش ها افشانشود می گویند که حقوق های غیر متعارف را در نهادهای انقلابی هم باید جستجو کرد و همین شایعه را دولت بر علیه قوه قضاییه هم پخش کرد.

این کارشناس اقتصادی با تأکید براینکه دولت نام ببرد که در کدام نهاد انقلابی حقوق نجومی می گیرند، اضافه کرد: اگر راست می گویند اسم بیاورند.

شیخی در خاتمه اظهار کرد: فیش‌های نجومی روی آنتن خبرگزاری ها آمده است و متقابلا بروند از نهادهای انقلابی فیش ها را دربیاورند و نشان مردم بدهند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رازق,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه