اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

استاندار سیستان و بلوچستان در نشست خبری در پاسخ به سوال عصر هامون

خرده شرارت‌ها زاییده بغض و کینه دشمنان نظام است/ پاسخ نظام به این گونه اقدامات محکم و کوبنده است

خرده شرارت‌ها زاییده بغض و کینه دشمنان نظام است/ پاسخ نظام به این گونه اقدامات محکم و کوبنده است
استاندار سیستان و بلوچستان گفت: خرده شرورانی که ایجاد بحران مقطعی در منطقه می کنند دارای هیچ وزنی نیستند و از دید ما و مردم افرادی فریب خورده‌اند که هیچ گونه هویتی ندارند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا علی اوسط هاشمی در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوال" عصر هامون " مبنی بر اینکه برای اولین بار استفاده از واژه خرده اشرار توسط شما به اصحاب رسانه توصیه شد و نه تنها مورد استقبال قرار نگرفت بلکه با واکنش مردم در تشییع جنازه شهدا روبرو شد و بسیاری از خانواده شهدا به دنبال بازنگری در ادبیات خرده اشرار در ادبیات استان بودند با این وجود آیا برنامه ای برای تصحیح و یا تبئین این واژه دارید یا خیر، اظهار داشت: سیستان و بلوچستان دارای یک ‌هزار و 600 کیلومتر مرز آبی و خاکی و یک ‌پنجم مرزهای کشور را در خود جای داده است و این مرز طولانی حوادث متفاوتی را نسبت به سایر نقاط کشور رقم زده است.
وی با اشاره به اینکه این گروهک های ناچیز تحت عنوان خرده‌شرارت‌ها زاییده بغض و کینه دشمن در عدم توفیق رویارویی با نظام مقدس جمهوری اسلامی است ادامه داد: نباید این قبیل افراد را زیادی جدی گرفت ضمن اینکه همواره باید هوشیار بود چراکه دشمن با دستاویز قرار دادن این فریب‌خوردگان دنبال عملی کردن نقشه‌های شوم که همانا وحدت شیعه و سنی است، در این مناطق دست یابد.
هاشمی با اشاره به اینکه این خرده اشرار حیات خود را در نا امنی استان جستجو می کنند، افزود: این افراد بازیچه سرویس‌های جاسوسی و غربی هستند و از هیچ پشتوانه عقلانی و یا اعتقادی برخوردار نیستند و لذا نباید به این گروه‌ها اجازه داد تا با اقدامات کور امنیت کشور و استان را تحت‌الشعاع قرار دهند.
استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه خرده‌شرارت هایی که در جای جای استان هر از گاهی اتفاق می‌افتد و موج ایجاد می‌کند تنها بازیگر سرویس‌های اطلاعاتی دشمن هستند تصریح کرد: این خرده اشرار از هیچ‌گونه جایگاه مردمی و اصول فکری مبتنی‌بر یک ایدئولوژی برخوردار نبوده و در حقیقت برای منافع خود و دیگران دلالی می‌کنند و تنها حاصل بغض و کینه دشمنان نظام است.
نماینده عالی دولت در ادامه با اشاره به اینکه این قبیل خرده گروهک‌ها که با تطمیع ایجاد بحران مقطعی و بدون ارزش می‌کنند خاطر نشان کرد: این خرده گروهک ها دارای هیچ وزنی نیستند و از دید ما و مردم افرادی فریب خورده‌اند که هیچ گونه هویتی ندارند و حتی این افراد از بین اقوام خود نیز مطرود و رانده شده اند و تنها مقاصد شوم و رسیدن به منابع مالی برای آنان ملاک‌نظر است.
وی در ادامه افزود: مسائل مربوط به ناامنی در استان باید مدیریت شود تا خدای ناکرده انعکاس ناصحیح آن سبب عدم ثبات و ناپایداری نشود و اصحاب رسانه‌ها در این مهم نفش بسزایی دارند و نباید به این گروه‌های ناچیز اجازه دهند تا با اقدامات کور امنیت را تحت‌الشعاع قرار دهند.
هاشمی در پایان بیان کرد: پاسخ نظام به این قبیل خرده‌شرارت‌ها محکم و کوبنده است در عین حالی که راه بازگشت هم برای آنان تدارک دیده شده است حال انتخاب با خود آنان است که چگونه برخورد کنند.
انتهای پیام

, شبکه اطلاع رسانی دانا, عصر هامون,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه