اخبار داغ

رایزنی کره ای ها برای سرمایه گذاری در بندر تجاری شهید رجایی

رایزنی کره ای ها برای سرمایه گذاری در بندر تجاری شهید رجایی
دوتن از مدیران خط کشتیرانی بین المللی هایوندایی گلویس( Hyundai GLOVIS) با همراهی نماینده این خط کشتیرانی در ایران طی نشستی مشترک با مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان در بندر شهید رجایی دیدار و گفتگو کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از هرمز؛ ابراهیم ایدنی، مدیر کل مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان در این نشست  با بیان اینکه واگذاری پسکرانه‌ها بندری به سرمایه گذاران از اولویت‌های سازمان بنادر می باشد، گفت:‌ بندر شهید رجایی  2400 هکتار پسکرانه دارد و  2600 هکتار پسکرانه جدید هم به منظور توسعه فعالیت های لجستیکی به منطقه ویژه اقتصادی بندر شهید رجایی در حال آماده سازی و الحاق می باشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هرمز,

ایدنی اظهار کرد: این اراضی قرار است به عنوان یک مرکز لجستیکی با مشارکت سرمایه گذاران فعالیت کند و حتی بخش هایی از آن با کاربری صنعتی پیش بینی شده که کارخانجات جهت راه اندازی خط تولید در آن مستقر خواهد شد.

,

مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان با اشاره به طرح های توسعه بندر شهید رجایی برای افزایش ظرفیت بزرگترین بندر تجاری ایران را برای سرمایه گذاران خارجی افزود: بزرگترین بندر تجاری ایران آمادگی پذیرش پیشنهادات سرمایه گذاران کشورهای آسیای جنوب شرقی به ویژه کره جنوبی را داراست.

,

حوزه کاری فعالیت شرکت Hyundai GLOVIS لجستیک می باشد که از شرکت های تخصصی زیرمجموعه خط کشتیرانی بین المللی هایوندایی کره جنوبی می باشد و به صورت جهانی از سال 2001 فعالیت خود را در کره جنوبی آغاز کرده و از سال 2010 وارد عرصه لجستیک دریایی شده است. این شرکت با در اختیار داشتن بیش از 30 فروند انواع کشتی‌های مخصوص حمل خودرو(RO-RO) انتقال خودروهای صادراتی کشور کره جنوبی را بر عهده دارد؛ به نحوی که تاکنون موفق به حمل دریایی میلیون ها دستگاه خودرو از مسیرهای دریایی شده است.

,

انتهای پیام/گ

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه