در دور دوم انتخابات؛
3500 نفر در کرمانشاه امنیت انتخابات را تأمین می کنند/ دستگیری 4 متخلف انتخاباتی
فرمانده انتظامی استان کرمانشاه گفت: همزمان با دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی، سه هزار و 500 نفر در کرمانشاه به کارگیری می شوند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پاک پرس، سردار منوچهر امان الهی در نشست خبری امروز، با اشاره به به کارگیری سه هزار و 500 نفر در دور دوم انتخابات مجلس در کرمانشاه اظهار داشت: در این دور از انتخابات مامورین انتظامی استان همچنین بر حفاظت صندوق های رای نظارت می کنند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پاک پرس,,
فرمانده انتظامی استان کرمانشاه بیان کرد: نیز در محلات با سوابق مشکل آفرین گشتهای انتظامی به صورت محسوس و نامحسوس حضور می یابند و در صورت مشاهده تخلف مطابق قانون با آنان برخورد می کنند.
,,
سردار امان الهی درباره تخلفات این دور از انتخابات مجلس در کرمانشاه عنوان کرد: مواردی از تخلف و درگیری و تعرض در برخی از ستادهای انتخاباتی کرمانشاه مشاهده شده و در همین راستا چهار نفر دستگیر و با تشکیل پرونده به مراجع قضایی معرفی شدند.
,وی افزود: موارد تعرض در محدوده ستادهای انتخاباتی نبوده و تنها شامل سنگ پرانی و پاره کردن بنر تبلیغاتی و پوسترها بوده است.
,,
فرمانده انتظامی استان کرمانشاه با تاکید بر اینکه اقدامات عمومی برای برقراری نظم توسط انتظامی استان در دست انجام است گفت: خرید و فروش رای جرم بوده و ماموررین انتظامی در صورت مشاهده بر اساس قانون عمل می کنند.
,,
سردار امان الهی با اشاره به انجام اقدامات نامحسوس پلیس خاطر نشان کرد: مامورین انتظامی امنیت 657 صندوق رای را تامین می کنند و همه اقدامات برای برگزاری انتخاباتی سالم در کرمانشاه انجام شده است.
,,
انتهای پیام/م
]
ارسال دیدگاه