اخبار داغ
  1. ژیمناستیک؛ مرد نقره ای
  2. رادان: به وظایف قانونی خود درباره حجاب عمل می‌کنیم/ باید قاچاق را از ریشه بخشکانیم
  3. سپاه پاسداران: جنایات رژیم صهیونسیتی در به شهادت رساندن پاسداران اسلام بی‌پاسخ نمی‌ماند
  4. جدول اوقات شرعی تهران در ماه مبارک رمضان سال ۱۴۰۲
  5. مدارس کشور از فردا دایر است/ آموزش در تمام مدارس حضوری است
  6. احیاء دانشگاه فرهنگیان در دستور کار است/ تبدیل دانشگاه‌های تربیت‌گرا به ماموریت گرا
  7. شهادت یکی دیگر از مستشاران نظامی ایران در سوریه
  8. ابعاد عجیب و باورنکردنی از ابهامات مالی باشگاه استقلال/ قربان‌زاده: پول استراماچونی را ۲ بار تهیه و پرداخت کردیم!
  9. رئیسی: حجاب یک ضرورت دینی و امری قانونی است/ باید به وصیت شهدا درباره حجاب پایبند باشیم
  10. آغاز پرداخت معوقات رتبه‌بندی معلمان و برخورد قانونی با متخلفین
  11. استعفای مدیرعامل باشگاه استقلال در پی حذف آبی‌پوشان از لیگ قهرمانان آسیا!
  12. «روسیه» ریاست دوره‌ای شورای امنیت سازمان ملل را برعهده گرفت
  13. برگزاری نشست‌های تخصصی بین المللی گرد و غبار در سال جاری
  14. فیلم سینمایی فسیل در دو هفته ۲۸ میلیارد فروخت!
  15. بحران ستاره گل‌ساز در اردوی تراکتور/ دوگانه جذاب آلوز - خمز در بن‌بست؟!
  16. کاهش ۸ درصدی تردد در محورهای برون‌شهری
  17. «داستان انقلاب تناور» به روایت رهبر معظم انقلاب اسلامی
  18. ۱۲ فروردین؛ روزی برای جمهوری اسلامی ایران/ استقلال و آزادی؛ ثمره اراده ملت در یوم‌الله
  19. ثبت ۳ میلیون تماس با ارتباطات مردمی ریاست جمهوری
  20. اژه‌ای: کشف حجاب یعنی دشمنی با نظام؛ افراد بی‌حجاب مجازات می‌شوند

قرارگاه خاتم الانبیاء(ص) در اطلاعیه ای مطرح کرد؛

وزارت نیرو در خصوص پروژه سد صفارود پاسخ دهد

news-details
روابط عمومی قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء (ص) طی صدور اطلاعیه ای در مورد پروژه انتقال اب هلیل رود اعلام کرد: تصمیم بر انتقال آب بعهده وزارت نیرو است و قرارگاه سازندگی خاتم صرفا نقش پیمانکار دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  راه آرمان، در این اطلاعیه  آمده است: بر اساس قانون توزیع عادلانه آب و ماده یک قانون تاسیس وزارت نیرو که توسط نمایندگان مردم به تصویب رسیده است فرایند تخصیص آب و تصمیم گیری در خصوص اجرای پروژه های انتقال آب بر عهده وزارت نیرو گذاشته شده است که بر اساس دستورالعمل اجرایی تخصیص آب، وزارت نیرو از طریق کمیسیون تخصیص آب با حضور مدیران و صاحب نظران این وزارتخانه با رویکردی کارشناسی نسبت به تصویب طرحهای انتقال آب بین شهرها و حوضه های آبریز اقدام می نماید و حق آبه ها بر اساس این قوانین مشخص و تخصیص داده میشود. بنابراین قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء (ص) در تصمیم گیری و تصویب اجرای پروژه های انتقال آب نقشی ندارد و این قرارگاه صرفا به عنوان پیمانکار اجرایی این پروژه ها توسط دولت انتخاب می شود که طرح انتقال آب از سد صفا رود به شهر کرمان نیز از این قاعده مستثنی نمی باشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  راه آرمان,

روابط عمومی قرارگاه در بخشی از این پیام خاطر نشان کرده است:قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء (ص) خادم مردم است و با توجه به پتانسیلی که دارد جهت عمران و آبادانی کشور در پروژه های بزرگ با همه دولت‌ها همکاری می کند. در پروژه انتقال آب از سد صفا رود به شهر کرمان نیز قرارگاه سازندگی خاتم صرفا به عنوان پیمانکار وزارت نیرو فعالیت می نماید و نقشی در تصمیم گیری دولت در اجرا یا عدم اجرای این پروژه ندارد.

,

با توجه به دغدغه های مردم شریف استان کرمان جای آن دارد که وزارت نیرو نسبت به تنویر افکار عمومی در مورد این پروژه و ایجاد اقناع فکری در ذینفعان پروژه اقدامات لازم بعمل آورد.

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه