گروه ۱۵ نفره مجلس برای بررسی مسائل اقتصادی هفته آینده تشکیل میشود

گروه ۱۵ نفره مجلس برای بررسی مسائل اقتصادی هفته آینده تشکیل میشود
سخنگوی هیات رئیسه مجلس گفت: هفته آینده گروه ۱۵ نفره ای در مجلس برای بررسی مسائل اقتصادی کشور و ارائه پیشنهاد، تشکیل می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بهروز نعمتی از تشکیل یک گروه ۱۵ نفره در مجلس برای چاره‌اندیشی در خصوص مشکلات اقتصادی کشور خبر داد و اظهار داشت: قرار است هر سه فراکسیون سیاسی مجلس (ولایی، امید و مستقلین) هرکدام ۵ نفر صاحبنظر در حوزه اقتصاد کلان، صنعت، تولید و حوزه‌های مشابه آن را انتخاب و معرفی کنند و با هم این جمع ۱۵ نفره را تشکیل دهند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

به گزارش مهر؛ وی با بیان اینکه اعضای این گروه ۱۵ نفره هفته آینده انتخاب می‌شوند، تصریح کرد: فعالیت این گروه به صورت غیررسمی و مشورتی خواهد بود و با توجه به وضعیت اقتصادی کشور، در موضوعات اقتصادی به صحن مجلس و دولت پیشنهاد ارائه می‌دهند.

,

سخنگوی هیات رئیسه مجلس تأکید کرد: هنوز اعضای پیشنهادی فراکسیون‌ها برای حضور در این گروه مشخص نشده‌اند و هفته آینده این کار صورت می‌گیرد و مدت زمان فعالیت این گروه نیز توسط خود فراکسیون‌ها تعیین خواهد شد.

,

 

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه