با حضور امیر حیدری
دستاوردهای جدید پهپادی نیروی زمینی ارتش رونمایی شد
فرمانده نیروی زمینی ارتش، دستاوردهای جدید این نیرو در حوزه هواپیماهای بدون سرنشین را رونمایی کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ صبح امروز با حضور امیر کیومرث حیدری فرمانده نیروی زمینی ارتش و جمعی از فرماندهان و مسئولان این نیرو از 3 دستاورد جدید نزاجا در حوزه هواپیماهای بدون سرنشین رونمایی شد که از جمله آنها طراحی و ساخت رادار SAR به منظور نصب و استفاده بر روی پهپادها بود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
این رادار قابلیتهایی از جمله تصویربرداری در شب و روز و هوای ابری و گردوخاک و دید محدود از سطح زمین به صورت نقطهای و منطقهای دارد.
,
امکان تصویربرداری از استحکامات و تأسیسات نظامی، کشف تأسیسات و ادوات فریب، تکمیل اطلاعات عکسبرداری اوپتیکی، مشخص کردن و تغییرات بافت زمین ناشی از استقرار ادوات و ایجاد تأسیسات نظامی، کشف تغییرات ایجاد شده در عوارض زمین ناشی از حوادث طبیعی و کشف تغییرات ایجاد شده در وضعیت تأسیساتی منطقه از جمله دیگر توانمندیهای این رادار است.
,
اختلالگر ارتباطی محمول بر پهپاد در محدوده فرکانسی 20 تا 520 مگاهرتز و پروژه شاهد مبنی بر ساخت سامانه اخلالگر پهپاد با نام شاهین نیز از دیگر دستاوردهایی بود که در این برنامه رونمایی شد.
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه