وی در پاسخ به این سوال که چرا کمیته استیناف رأی نهایی خود در مورد افشین پیروانی را دیر صادر کرد، یادآور شد: کمیته وقت زیادی را صرف تحقیق در مورد این پرونده کرد، چرا که ما دوست نداشتیم حق فردی ضایع شود و در عین حال از دست قانون فرار کند به این خاطر هم بعد از بررسیهای کامل رأی نهایی در مورد پیروانی صادر شد.
محرومیت افشین پیروانی بخشیده شد
کمیته استیناف رأی به بخشش محرومیت مدیر پیشین تیم فوتبال پرسپولیس داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهدی دادرس، عضو کمیته استیناف فدراسیون فوتبال از بخشش محرومیت ۵ ساله مدیر پیشین تیم فوتبال پرسپولیس خبر داد و در این مورد اظهار داشت: رأی نهایی در موردافشین پیروانی به اتفاق آراء صادر شده و او از فردا میتواند هر فعالیت فوتبالی داشته باشد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,وی در پاسخ به این سوال که چرا کمیته استیناف رأی نهایی خود در مورد افشین پیروانی را دیر صادر کرد، یادآور شد: کمیته وقت زیادی را صرف تحقیق در مورد این پرونده کرد، چرا که ما دوست نداشتیم حق فردی ضایع شود و در عین حال از دست قانون فرار کند به این خاطر هم بعد از بررسیهای کامل رأی نهایی در مورد پیروانی صادر شد.
,
منبع: تسنیم
]
ارسال دیدگاه