به بهانه تخریب امام جمعه کرج توسط رسانه های مدعی اصلاح طلبی
حمله به ناطق انقلابی، فرصتی نو برای فرار از پاسخگویی
آنچه که طی ۵ سال اخیر تا به امروز از شخصیت آیت ا... حسینی همدانی در اذهان عمومی استان البرز ترسیم گردیده، چیزی جز مطالبه گری حقوق مردم در راستای مشی انقلابی نبوده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از قدس آنلاین، بدنبال اعتراض شخصیت ها، تشکل ها و اقشار مختلف مردم استان البرز نسبت به حضور علی لاریجانی بعنوان سخنران راهپیمایی ۲۲ بهمن شهر کرج و ورود نماینده ولی فقیه در استان البرز و امام جمعه کرج به این موضوع و متعاقب آن انصراف رئیس مجلس شورای اسلامی از سخنرانی مربوطه، طی روزهای اخیر تریبون های داخلی و خارجی وابسته به جریان اصلاح طلب، ضمن وارد نمودن هجمه تبلیغاتی، روند تخریبی گسترده ای را نسبت به آیت ا... حسینی همدانی در پیش گرفته اند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
اگر چه اتخاذ چنین رویکردی کاملا قابل پیش بینی بود، اما به جرات می توان گفت حجم انبوه کینه این دست از رسانه ها نسبت به خطیب انقلابی کرج، بیش از آنکه معطوف به ماجرای لغو سخنرانی جناب آقای لاریجانی باشد، به مواضع انقلابی، صریح، شفاف و روشنگرانه ی نماینده ولی فقیه در البرز باز می گردد که در مقاطع مختلف با تکیه بر اصول انقلابی و مبتنی بر خطوط ترسیمی مقام معظم رهبری نسبت به فضاسازی های کاذب، شیطنت های دشمنان داخلی و خارجی کشور، تحرکات عوامل نفوذ و فتنه و... اتخاذ نموده است.
,
یقینا آنچه که طی ۵ سال اخیر تا به امروز از شخصیت آیت ا... حسینی همدانی در اذهان عمومی استان البرز ترسیم گردیده، چیزی جز مطالبه گری حقوق مردم در راستای مشی انقلابی نبوده و آنجایی که مطالبات عامه بر زمین مانده، ایشان فارغ از محافظه کاری های مرسوم، در خط مقدم استیفای حقوق مردم گام برداشته و محبوبیت امروز این ناطق انقلابی را نمی توان جز در جایگاه ویژه ایشان در افکار عمومی دنبال کرد.
,
امروز بلندگوهایی که صاحبان آن جز وابستگان نامشروع به قدرت و ثروت نیستند، شاید بظاهر شخصیت امام جمعه کرج را نشانه رفته اند، اما در ماورای ذهن آنان انتقام از روشنگری هایی است که در مقابل با جریان مخرب فساد اقتصادی توسط ایشان صورت گرفته، کینه توزی از بصیرت افزایی سید انقلابی است که در پروسه ی ضد انقلابی نفوذ اجازه عرضه اندام پیدا کرده بود، تقابل با رویکرد آگاه سازی نماینده رهبری در استان البرز است که در جریان FATF در پیش گرفته است.
,
و امروز به کمین ترور شخصیتی، حنجره ناطق انقلابی البرز نشسته اند تا نقدهای ایشان در باب اولویت شناسی ها گم شود تا مردم را تحریک کنند که نارضایتی ها از صف گوشت یخی را علیرغم میل باطنی شان به پای نظام بنویسند و البته غریب نبوده و نیست، مادامی که ائمه جمعه انقلابی عجین با قدرت های زر و زور نمی شوند اینگونه مورد تخریب واقع شوند اما تاریخ این کشور، از مشروطه تا به انقلاب اسلامی که اینک چهل سالگی خود را به جشن نشسته به اثبات رسانیده که نقش حک شده از عالمان مردمی و حق گوی و حق طلب در قلوب مردم هیچ گاه خدشه بردار نخواهد بود و مخلص کلام آنکه، حسینی همدانی و حسینی همدانی ها، انقلابی می مانند، انقلابی فکر می کنند و انقلابی عمل می کنند و در رفتار انقلابی خود نه تنها در نقشه دشمن نخواهند افتاد که نقشه آنان را نیز برآب خواهند کرد.
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه