کار سخت هندبال ایران برای المپیک ۲۰۲۰
تیم ملی هندبال ایران در مسابقات انتخابی المپیک ۲۰۲۰ با تیم های بحرین، کره جنوبی و کویت همگروه شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مهر، رقابتهای هندبال انتخابی المپیک در بخش مردان از ۲۵ مهرماه الی ۵ آبان ماه سال جاری به میزبانی دوحه قطر و با حضور هشت تیم برگزار خواهد شد که تیم ملی هندبال کشورمان نیز برای حضور در این دیدارها اعلام آمادگی کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,پنجشنبه شب مراسم قرعه کشی این دیدارها انجام شد و تیم ملی ایران در گروه دوم با تیمهای بحرین، کره جنوبی و کویت هم گروه شد.
,گروه بندی این رقابتها به این ترتیب است:
, گروه بندی این رقابتها به این ترتیب است:,
گروه A:
قطر ، عربستان، هند و هنگ کنگ
,
گروه B:
بحرین، کره جنوبی، ایران و کویت
,
کره جنوبی مهمترین رقیب ایران در این رویداد است. کرهای ها هفت بار سابقه حضور در بازیهای المپیک را داشته و حتی در المپیک ۱۹۸۸ سئول نیز نایب قهرمان این رقابتها شدند. کویت بعد از چند سال تعلیق به هندبال بازگشته است و شناخت چندانی روی این تیم وجود ندارد اما کویتیها همیشه در هندبال نامدار بودند و از آن سو سابقه شرکت در المپیک را نیز یدک می کشند.
, ها, می, کشند,از بین هشت تیم حاضر در مسابقات انتخابی المپیک قاره آسیا تنها تیم اول راهی المپیک ۲۰۲۰ توکیو خواهد شد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه