اظهار نظر عجیب بازیکن سپاهان: پرسپولیس به اصفهان نیاید!
مدافع تیم فوتبال سپاهان به تیم پرسپولیس توصیه کرد برای دیدار نیمه نهایی جام خذفی به اصفهان نیاید![
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سیاوش یزدانی در پایان دیدار پرسپولیس و سپاهان که با تساوی به پایان رسید به خبرنگاران گفت: بازی امروز، بازی حساس و مهمی بود اما واقعاً نمیدانم چرا در چنین شرایطی بازی برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,مدافع تیم فوتبال سپاهان اصفهان در ادامه افزود: من به هواداران پرسپولیس توصیه میکنم که به اصفهان نیایند چون تأمین امنیت جانی آنها مشخص نیست با چه کسی خواهد بود و واقعاً با خداست.
,یزدانی در ادامه درباره اینکه صحبتهایش حالت تهدید برای هواداران پرسپولیس دارد، تصریح کرد: تهدید نمیکنم بلکه فقط تذکر میدهم. آنها شرایط خوبی را ایجاد نکردند. من قبلاً هم میگفتم باید در این بازی مراعات شود اما حالا میگویم کار در بازی بعدیمان با پرسپولیس که در جام حذفی داریم، خیلی سخت خواهد شد.
,
منبع: مهر
, منبع: مهر]
ارسال دیدگاه