وفادارترین فوتبالیست های تاریخ فوتبال

وفادارترین فوتبالیست های تاریخ فوتبال
در دنیای فوتبال بازیکنانی وجود دارند که در طول دوران فوتبال خود بیش از 10 تیم عوض کردند اما برخی دیگر به وفادارترین فوتبالیست های دنیای تبدیل شدند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ تیم‌های باشگاهی در دنیای فوتبال، محلی برای وفاداری بازیکنان نیستند و با تعصب‌ترین بازیکن هم که باشید احتمال اینکه روزی از تیم مورد علاقه خود جدا شوید زیاد است. در دنیای فوتبال بازیکنانی وجود دارند که در طول دوران فوتبال خود بیش از 10 تیم عوض کردند اما برخی دیگر تنها برای یک تیم توپ می‌زنند و به وفادارترین فوتبالیست های دنیای تبدیل شدند.

در فوتبال مدرن امروز که پول حرف اول را می زند، هنوز هم اسطوره‌های نادری وجود دارند که تعصب به پیراهن تیم خود را برای ما معنا می‌کنند و سالیان طولانی به پیراهن تیم خود وفادار بودند. بزرگ ترین بازیکن‌هایی که اولین پیراهنشان آخرین شد، چه کسانی هستند؟

توتی را نه به خاطر تعداد جام‌ها و افتخاراتش بلکه به خاطر وفاداری به پیراهن قرمز روم می‌شناسند، بازیکنی که در اوج جوانی و درخشش با پیشنهاد کهکشانی‌ها نیز روبرو شد اما تصمیم به ماندن گرفت. پس بدون شک، گلادیاتور رومی‌ها اولین کسی است که در این لیست جای خواهد داشت.

این بازیکن افسانه‌ای روم سال 1992 اولین بازی دوران حرفه‌ای خود را در لباس روم  انجام داد و این دوران طلایی 25 سال به‌طول انجامید. توتی در مدت 25 سال حضور در باشگاه محبوب خود 786 بازی و 307 گل به ثبت رساند تا نه تنها در ایتالیا بلکه در دنیا نیز دست نیافتنی باشد. 28 می 2017 آخرین پرده از تئاتر رویایی کاپیتان توتی در استادیوم المپیکو رقم خورد و شماره 10 افسانه‌ای برای همیشه از دنیای فوتبال خداحافظی کرد.

رایان گیگز

رایان اسطوره وفاداری در دنیای فوتبال به حساب می‌آید که نه تنها به باشگاه خود بلکه به تیم ملی ولز نیز وفادار ماند. در روزگاری که فوتبالیست‌های بسیاری ملیت خود را به حراج می‌گذارند اما رایان علیرغم پیشنهاد از تیم ملی انگلستان هرگز حاضر نشد به تیم ملی کشورش پشت کند تا بدون حضور در یورو و جام جهانی از دنیای فوتبال خداحافظی کند.

گیگز فوتبال حرفه‌ای خود را از سال 1990 آغاز کرد و تا سال 2014 تنها با پیراهن منچستر یونایتد به میدان رفت. شماره 11 دوست داشتنی اولد ترافورد در مدت 24 حضور خود در جمع شیاطین سرخ 963 بازی و 168 گل در کارنامه دارد که از لحاظ تعداد بازی بی‌نظیر است. 13 قهرمانی لیگ برتر جزیره، چهار جام حذفی انگلستان و دو قهرمانی اروپا تنها بخشی از افتخارات رایان گیگز در تنها تیم دوران بازیگری رایان یعنی منچستر یونایتد است.

پائولو مالدینی

داستان پائولو مالدینی و میلان، داستان میراث پدری خاندان مالدینی است که چزاره به پائولو منتقل کرده بود. ستاره شماره 3 میلانی‌ها اولین بازی خود را در سن 17 سالگی برای میلان انجام داد و بعد از یک فصل به مهره اصلی خط دفاع تیمش بدل شد. او طی 24 سال حضور در باشگاه میلان، طی 902 بازی 33 گل به ثمر رساند و کاری با واژه وفاداری کرد که همه به او غبطه بخورند.

مالدینی را به نام دفاع چپ می‌شناسند اما او یک بازیکن دو پا است. پائولو همراه با روسونری به هفت عنوان قهرمانی سری آ و پنج جام اروپایی دست یافت و رکورد بازی های ملی در تیم ملی ایتالیا را در هنگام بازنشستگی در اختیار داشت. این روزها میلان به بزرگانی چون مالدینی نیاز دارد تا روسونری را از این باتلاق خارج کند.

پل اسکولز

23 جولای 1993 تاریخ تولد فوتبالی یکی دیگر از اسطوره‌های دنیای فوتبال و باشگاه منچستر است. جوان 19 ساله انگلیسی در سال 1993 به تیم بزرگسالان باشگاه راه پیدا کرد اما در این فصل فرصت بازی پیدا نکرد و تا سپتامبر 94 صبر کرد تا برای تیم محبوب خود توپ بزند. او طی 20 سال حضور در باشگاه منچستر یونایتد، 718 بازی و 155 گل را به ثمر رساند. اسکولز عضو نسل طلایی یونایتد موسوم به کلاس 92 است که بکام، گری نویل و گیگز را به فوتبال معرفی کرد.

پل یکی از بهترین و گلزن‌ترین هافبک‌های تاریخ فوتبال است که طی 499 بازی در لیگ برتر، 107 گل به ثمر رسانده و 11 قهرمانی لیگ برتر، دو لیگ قهرمانان اروپا و سه جام حذفی در کارنامه وی مشاهده می‌شود.

کارلوس پویول

اسطوره آبی و اناری‌ها بی‌شک یکی از متعصب‌ترین بازیکنان تاریخ فوتبال به حساب می‌آید. کارلوس در زمین فوتبال با هیچ‌کسی شوخی نداشت و از تعریف و تمجید هم خوشش نمی‌آمد. 15 سال حضور در تیم اصلی بارسلونا برای این دفاع وسط کم نظیر اهل کاتالونیا 593 بازی و 18 گل را به همراه داشت.

پویول محصول آکادمی معروف بارسلونا موسوم به لاماسیا بود و برای تیم‌های بارسلونا بی و سی نیز بازی کرده بود تا این‌که در سال 2014 پس از مصدومیت های پیاپی از فوتبال خداحافظی کرد. شش قهرمانی لالیگا و سه لیگ قهرمانان اروپا بخشی از افتخارات پویول با تنها باشگاه دوران حرفه‌ایش بود.

گری نویل

به‌نظر می‌رسد که دیوید بکام ناخلف‌ترین بازیکن کلاس 92 منچستر بود و از آن گری نویل نیز ترجیح داد تک پیراهنی باقی بماند. گری از همان سال 92 به عضویت تیم اصلی منچستر در آمد اما نخستین بازی خود را در فصل 93 – 94 انجام داد. 19 سال حضور در منچستر یونایتد، 602 بازی و هفت گل برای این دفاع راست انگلیسی امار بدی به نظر نمی‌رسد.

نویل در سال 2011 تنها چهار بازی برای منچستر انجام داد و از مستطیل سبز خداحافظی کرد تا یکی دیگراز یادگاران نسل کلاس 92 به پیراهن تیم محبوبش وداع کند.

لف یاشین

عنکبوت سیاه یکی از بازیکنان افسانه‌ای دنیای فوتبال است که به جرأت می‌توان او را در ردیف مارادونا و پله تصور کرد. لف در مدت 20 سال حضور در دینامو مسکو و در روزگارانی که فوتبال غرب و شرق اروپا ارتباط چندانی با هم نداشتند 326 بازی انجام داد.

9 بار انتخاب به‌عنوان دروازه بان سال اروپا و کسب توپ طلای دنیا فوتبال در سال 1963 از دیگر افتخارات این بازیکن افسانه‌ای است. یاشین همیشه لباس مشکی بر تن داشت و این ویژگی باعث لقب عنکبوت سیاه یا پلنگ سیاه برای او شده بود.

جیمی کرگر

17 سال حضور در جمع قرمزهای آنفیلد آرزوی بسیار بزرگی برای بسیاری از فوتبال دوستان به حساب می‌آید که جیمی به آن دست پیدا کرده است. جیمی فوتبال خود را از آکادمی لیورپول آغاز و در سال 96 توانست اولین بازی خود را برابر بکبرن به ثبت برساند.

جیمی همواره یکی از متعصب‌ترین بازیکنان لیورپول بوده که همراه این تیم به دو قهرمانی جام حذفی، دو جام اتحادیه، یک کامیونیتی شیلد، یک جام یوفا، یک سوپر جام اروپا و از همه مهم تر، یک قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا دست یافت اما همانند تمام لیورپولی‌های 30 سال اخیر در چشیدن طعم قهرمانی لیگ برتر ناکام ماند. حضور 17 ساله جیمی در آنفیلد  737 بازی و هفت گل برای این دفاع وسط افسانه ای تاریخ آنفیلد به همراه داشت تا این که در سال 2013 از دنیای فوتبال خداحافظی کرد.

فرانکو بارزی

فرانکو از نسل دورتر فوتبالیست های تک باشگاه به حساب می‌آید که 20 سال حضور او در میلان با 719 بازی و 33 گل طی سال های 1977 تا 1997 همراه بوده است. فرانکو شاه کلید موفقیت های دهه نود میلان به حساب می‌آید که عبور از خط دفاع تحت رهبری بارزی را به رویا تبدیل کرده بود.

شش قهرمانی سری آ، سه قهرمانی در جام باشگاه های اروپا و قهرمانی جام جهانی 1982 در ویترین افتخارات فرانکو بارزی افسانه ای و بی همتا مشاهده می شود. فرانکو چندین بار نیز به کاندیداتوری توپ طلا در آمد اما در نهایت نتوانست آن را تصاحب کند.

ابراهیم صادقی

ابراهیم فوتبال پایه خود را از تیم های کشاورز و پرسپولیس آغاز کرد اما از سال 2000 به عضویت سایپا درآمد و اولین بازی رسمی خود را درلباس نارنجی‌ها انجام داد. عملکرد صادقی در سایپا به شکلی بود که یک بار نیز به‌عنوان کاندیدای بازیکن سال آسیا انتخاب شد. ابراهیم نمونه بارز وفاداری به پیراهن در فوتبال ایران است که نزدیک به 17 سال با پیراهن تنها یک تیم به میدان رفت. 452 بازی و 41 گل زده آمار ابراهیم صادقی در فوتبال ایران و تیم سایپا است که تا همیشه به آن وفادار است.

در کنار تمام این نام‌های مطرح شده بازیکنان دیگری نیز وجود دارند که با پیراهن یک تیم توپ زدند اما این ستاره‌ها کسانی بودند که علیرغم پیشنهادهای بزرگ تر لباس تیم خود را از تن خارج نکردند و در تاریخ جاودانه شدند. در کنار این نام ها بازیکنانی همچون ژاوی، اینیستا، لمپارد، جان تری، جرارد و … را می‌توان نام برد اما  همه این بازیکنان سال های آخر فوتبال خود را در کشور دیگری سپری کردند و تک پیراهنی باقی نماندند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه