معاون وزیر جهاد کشاورزی:
1000 هکتار گلخانه تا پایان سال در کشور به بهره برداری میرسد
برومندی با بیان اینکه 21 هزار گلخانه در کشور وجود دارد گفت: هزار هکتار گلخانه تا پایان سال به بهره برداری میرسد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سفیر افلاک محمد مهدی برومندی عصر امروز در حاشیه بازدید از مجموعه کشت و صنعت فجر صفا با اشاره به ظرفیت بالای استان در تولیدات محصولات کشاورزی اظهار داشت: لرستان در امنیت غذایی کشور و تولیدات مازاد می تواند زمینه صادرات و ارز آوری را به دنبال داشته باشد که با وجود 800 هزار هکتار اراضی کشاورزی و باغی و همچنین صنعت دامپروری، سالانه بیش از 2.9 میلیون تن محصولات کشاورزی را تولید می کند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیر افلاک,وی توسعه باغات و گلخانه را از مهمترین اولویتهای وزارت جهاد کشاورزی در استان عنوان کرد و افزود: در حال حاضر حدود 70 هکتار گلخانه در استان وجود دارد اما تا سال ۱۴۰۴ باید این رقم افزایش پیدا کند که تا پایان سال در کشور هزار هکتار گلخانه در کشور به بهره برداری میرسد.
,
معاون وزیر جهاد کشاورزی تصریح کرد: در حال حاضر حدود 21 هزار گلخانه در کشور وجود دارد که تا 1404 باید به 48 هزار هکتار افزایش یابد.
,
, برومندی عنوان کرد: یکی از استانهای هدف که ظرفیت بالایی برای احداث گلخانه دارد لرستان است که برای تحقق آن از ظرفیت صندوق توسعه ملی استفاده خواهد شد و موضوع دیگر، توسعه باغات در استان بوده که باید به سمت کشاورزی مدرن حرکت کنیم.
,وی با اشاره به ظرفیت مجموعه کشت و صنعت گردشگری فجر صفا لرستان گفت: تاکنون هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری در این مجموعه انجام شده که 60 درصد آن خارجی است و بیش از هزار شغل برای جویندگان کار ایجاد کرده و ارز آوری خوبی به واسطه صادرات محصولات داشته است.
,معاون وزیر جهاد کشاورزی بیان کرد: حدود 25 هکتار گلخانه از 50 هکتار گلخانه این مجموعه به بهره برداری رسیده است که در این راستا وزارتخانه کمک فنی و اعتباری به این مجموعه را در دستور کار خود دارد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه