مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه :

حضرت زهرا (س) خواستند فردی و گروهی اقدام کنیم

حضرت زهرا (س) خواستند فردی و گروهی اقدام کنیم
حجت الاسلام احمدی گفت: حضرت زهرا(س ) خواستند فردی و گروهی قیام کنیم امام راحل نیز از مردم خواستند برای عزتشان قیام کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام احمدی در گفتگو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی مرصاد ، داشت: روایتی از اهل سنت نقل شده مبنی بر اینکه چهار زن شامل حضرت زهرا(س )، خدیجه، مریم و آسیه بهترین زنان در قیامت هستند و در روایات تشیع هم آمده حضرت زهرا(س) افضل بانوان اهل بهشت است.

وی افزود: خداوند دنیا و آنچه را که در آن است به خاطر حضرت زهرا (س) آفریده اگر حضرت زهرا(س) نبود، پیغمبر(ص) و ائمه(ع) نیز خلق نمی شدند و این از عظمت حضرت زهرا(س) است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه گفت: پیامبر (ص) فرمودند هرکه فاطمه (س) را دوست بدارد من را دوست داشته و هر که من را دوست بدارد خدا را دوست دارد و هرکه فاطمه(س) را ناراحت کند، من را ناراحت کرده و هرکه من را ناراحت کند، خداوند را ناراحت کرده است.

حجت الاسلام احمدی گفت:حضرت زهرا (س) کوتاه ترین راه ورود به درگاه خداوند هستند و به فرموده اهل بیت (س) مردم به ما مراجعه می کنند ما به حضرت زهرا (س) مراجعه می کنیم.

وی عنوان کرد: حضرت فاطمه به قدری به حضرت رسول(ص) به عنوان خاتم پیامبران خدمت کردند که دخترشان را مادر پدر خواندند.

حجت الاسلام احمدی تصریح کرد: همچنین رسول اکرم (ص) می فرماید هرگاه مشتاق بهشت می شوم، صورت و سینه فاطمه را می بویم و با این بوییدن بوی بهشت را استشمام می کنم.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه تصریح کرد:  در باب همسری نیز حضرت زهرا (س) چیزی از حضرت علی (ع) در خواست نکرد مبادا چیزی بخواهد و حضرت علی(ع) نتواند و خجالت بکشد.

وی افزود: برای تربیت فرزندان نیز هرگاه می‌خواست برقراری روابط اجتماعی را به آنها نشان دهد از آنها می‌خواست دست هایشان را بلند کنند و  اول همسایه سپس اهل خانه را دعا کنند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه گفت: از بعد دعا نیز عصر شب قدر فرزندان را می خواباند تا شب قدر بیدار باشند و آن را درک کنند.

 وی افزود: از نظر سیاسی نیز می فرماید امام مانند کعبه است و نباید دور امام را خالی کرد خودشان هم پشت در، کوچه ها و سپس با نفرین تا لحظه آخر از امام دفاع کردند.

حجت الاسلام احمدی گفت: امام خمینی (ره) فرزند حضرت زهرا (س) است و با اقتدار حکومت اسلامی را به پیروزی رساند شهدایی هم که در محضر امام راحل شهید شدند به شوق حضرت زهرا (س) به شهادت رسیدند.

حجت الاسلام احمدی گفت: امام راحل خواستار به کار بردن نکاتی در حکومت اسلامی شدند از جمله اجرای حکمت ۱۱۰ نهج البلاغه که در آن حضرت علی(ع ) می فرماید افرادی که توانایی اجرای اوامر الهی را دارند نه سازشکار، نه اهل رشوه، نه اهل تسلیم، نه ذلت و پیروی از طمع هستند.

وی افزود: حضرت زهرا(س ) خواستند فردی و گروهی قیام کنیم امام راحل نیز از مردم خواستند برای عزتشان قیام کنند.

حجت الاسلام احمدی گفت: بانوان نیز اگر فرزندانی مومن و انقلابی را تربیت نمی کردند

انقلاب اسلامی به پیروزی نمی رسید همچنین بانوان در دفاع از انقلاب و ولایت خط مقدم هستند و در دوران دفاع مقدس نیز در خط مقدم مبارزه با نفاق ایستادند و جاودانه شدند.

وی با اشاره به نقش بانوان در پشتیبانی از جبهه ها افزود: مادران شهدای مدافع حرم با الگو قرار دادن حضرت زهرا (س) بدون وضو به فرزندان خود شیر نمی دادند و دوران بارداری آنها به ذکر و دعا می گذشت.

حجت الاسلام احمدی خاطرنشان کرد: اگر مادران می‌خواهند دوباره در خط مقدم باشند باید فرزندانی انقلابی پرورش دهند و اگر می‌خواهند اسلام را احیا کنند در تنظیم خانواده از حیث عبادی، سیاسی و اجتماعی فرزندانی را تحویل اجتماع دهند که مورد رضایت حضرت زهرا (س) قرار گیرد تا انقلاب را به دنیا صادر کنیم.

 

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شبکه اطلاع رسانی مرصاد ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه