امام جمعه شهرستان سرپل ذهاب:

دشمن سعی در تضعیف روحیه و فاصله انداختن بین ملت و نظام و دولت دارد

دشمن سعی در تضعیف روحیه و فاصله انداختن بین ملت و نظام و دولت دارد
حجت الاسلام فاطمی نسب گفت: امروزه بیشتر از دوران انقلاب دشمن از پیشرفت و توسعه کشور هراس دارد و سعی در تضعیف روحیه و فاصله انداختن بین ملت و نظام و دولت دارد
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مرصادنیوز، حجت الاسلام فاطمی نسب عصر امروز در دیدار با  فرماندهی و پرسنل تیپ ۷۱ صاحب الزمان (عج) ارتش ضمن گرامیداشت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و تاکید بر تجدید میثاق بر آرمان های امام راحل و شهدا اظهار داشت: ارتش یار و یاور انقلاب و رهبری بوده است لذا این پشتیبانی و ولایتمداری امنیت و آسایش را برای ملت ایران اسلامی رقم زده است.

امام جمعه سرپل ذهاب افزود: نیروهای مسلح کشور امروز در اوج عزت و اقتدار هستند و در این مرز و بوم امنیت، اقتدار و سرافرازی را در برابرابر قدرت های جهان به وجود آوردند و دشمن از این قدرت هراس دارد.

وی تصریح کرد: امروزه بیشتر از دوران انقلاب دشمن از پیشرفت و توسعه کشور هراس دارد و سعی در تضعیف روحیه و فاصله انداختن بین ملت و نظام و دولت دارد که خوشبختانه با آگاهی، بصیرت، روشنگری و توان مضاعف نیروهای مسلح و محافظ کشور نقشه های دشمن نقش برآب می شود.

 وی در ادامه به پیشرفت کشور در تامین امنیت طی چهل و دو سال انقلاب اشاره کرد و گفت: ایران اسلامی با حضور نیروهای مسلح فعال و توانا، توانسته امنیت را فراتر از مرز ایران فراهم کند و این نشانگر اقتدار کشور ایران اسلامی است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مرصادنیوز,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه