نماینده ولی فقیه در مازندران:

بخشی از فرار مغزها با انگیزه سیاسی انجام می‌شود

بخشی از فرار مغزها با انگیزه سیاسی انجام می‌شود
محمدباقر محمدی لائینی گفت: ممکن است بعضی موانع وجود داشته باشد و بخواهند نخبگان را بدبین و مایوس کنند اما بخشی از فرار مغزها انگیزه سیاسی دارد، آنها قطعا فقط به دنبال علم نخبگان ما نیستند بلکه انگیزه سیاسی دارند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، آیت الله محمدباقر محمدی لائینی عصر امروز در دیدار جمعی از اعضای بنیاد ملی نخبگان استان مازندران اظهار کرد: آینده و درخشش و نفوذ انقلاب ما در جهان بر پایه علم است و باید بر روی علم تاکید کنیم و در این زمینه رشد کنیم.

وی بیان کرد: تولید علم تا به بدنه اجرایی کشور وصل نشود، بدنه اجرایی حرکت نخواهد کرد یا کند حرکت می کند، اگر ساز و کار نداشته باشیم که علم به بدنه مملکت وصل شود فایده ای نخواهد داشت.

نماینده ولی فقیه درمازندران افزود: ممکن است بعضی موانع وجود داشته باشد و بخواهند نخبگان را بدبین و مایوس کنند اما بخشی از فرار مغزها انگیزه سیاسی دارد، آنها قطعا فقط به دنبال علم نخبگان ما نیستند بلکه انگیزه سیاسی دارند.

محمدی لائینی ادامه داد: ما رتبه شانزدهم جهان در تولید علم را دارا هستیم اما سوال اینجاست آیا واقعا این در کشور ملموس است.

وی افزود: بنیادهای نخبگان، استعدادهای درخشان و.‌‌.. را ایجاد کردیم اما محصول را کشورهای دیگر می برند، چون زمینه استفاده از آنها در کشور وجود ندارد.

امام جمعه ساری بیان کرد: تا الزام و راهکارهای الزام قانونی وجود نداشته باشد کار پیش نمی رود، باید این بنیاد ساز و کار اجرایی داشته باشد. باید قانونی ایجاد شود که علم های ایجاد شده الزاما در کشور صورت بگیرید.

این مسئول با اشاره به اینکه نباید کارها توصیه ای انجام شود بلکه باید قانونی باشد، بیان کرد: متاسفانه از یک طرف می گوئیم که بودجه پژوهش را افزایش دهیم و از طرفی از آن استفاده نمی شود.

محمدی گفت: ما برای توسعه مازندران نیاز با جامعه نخبگان داریم و باید الگوی توسعه ارائه شود.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه