فرماندار فارسان:

نگهداری دام در منطقه مسکونی، تهدید علیه بهداشت عمومی است

نگهداری دام در منطقه مسکونی، تهدید علیه بهداشت عمومی است
فرماندار شهرستان فارسان در نشست شورای ترافیک این شهرستان از احداث میدان در شهرهای فارسان و گوجان خبر داد و گفت: این میدان‌ها برای تسهیل در رفت‌وآمدم مردم احداث می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از جهانبین نیوز؛ مرداس طاهری فرماندار شهرستان فارسان صبح امروز در نشست شورای ترافیک این شهرستان اظهار کرد: در بحث حفاری‌ها بحث همکاری بین بخشی و بین دستگاه‌های خدمات رسان و شهرداری‌ها و دهیاری‌ها را خواستار شدیم  و مقرر شد که پیگیری کنیم که این همکاری صورت پذیرد.

وی در ادامه افزود: با پیگیری‌های صورت گرفته از طریق دفتر فنی استانداری وحدت رویه در سطح شهرها و روستاهای استان و به طبع در شهرستان ایجاد خواهد شد.

طاهری تصریح کرد: در حوزه شورای حمل‌ و نقل و ترافیک شهرستان بحث تصویب احداث میدان‌ها در شهر گوجان و فارسان برای تسهیل در امور حمل‌ و نقل بین‌شهری مورد بررسی و تصویب قرار گرفت.

فرماندار شهرستان فارسان خاطرنشان کرد: بحث رفع نقاط حادثه‌خیز شهرستان قرار شد در دستورکار مجموع راهداری و حمل‌ و نقل جاده‌ای قرار گیرد.

انتهای پیام

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین نیوز,
,
,
,
,
,
,
,
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه