توزیع ۴۰۰ پرس غذای گرم به همت گروه جهادی شهید مطهری در لنده+تصاویر
به همت گروه جهادی شهید مطهری روستای مال ملا و با حمایت کمیته امداد و سپاه ناحیه لنده بیش از ۴۰۰پرس غذای گرم در روستاهای بخش مرکزی این شهرستان توزیع شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سیلمان ربانی در گفتگو با صبح زاگرس در خصوص توزیع بستههای معیشتی گفت: این اقدام با حمایت های ویژه کمیته امداد امام خمینی(ره) و سپاه ناحیه لنده در ایام ماه مبارک رمضان با هدف کمک به نیازمندان و ایتام انجام شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح زاگرس,مسول گروه جهادی شهید مطهری پایگاه روستای مال ملا گفت: در ایام ماه مبارک رمضان و به همت این گروه جهادی کمک های خوبی در توزیع بسته های غذایی در سطح روستاهای بخش مرکزی و همچنین در ایام نوروز با همکاری بنیاد علوی داشتیم.
,در ادامه امیر محمود بصیری رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان لنده گفت: این سومین مرحله از پخت و توزیع غذای گرم در سطح شهرستان است که با همکاری سپاه و گروه های جهادی بسیج در سطح روستاها در حال انجام است.
,وی گفت: در ماه مبارک رمضان خیرین و نیکوکاران نیز کمک های خوبی در جهت تامین و پخت غذای گرم برای نیازمندان داشتند که حقیقتا جای قدردانی دارند.
,
تصاویر تکمیلی در زیر آمده است:
,

,
,
,



, 
,
, ,
,
,

,
,
,

انتهای پیام/
,
,
, ,
,
]
ارسال دیدگاه