صبح امروز رخ داد؛
حادثه مرگبار در محور بندرعباس- حاجیآباد/ حضور آتشنشانی پس از دو ساعت
این حادثه ساعت ۷ صبح امروز بر اثر سوختن دو دستگاه تریلر در این محور رخ داد اما اداره آتش نشانی پس از گذشت ۲ ساعت در این محل حضور پیدا کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از هرمز؛ مردم محلی صبح امروز از وقوع حادثه مرگبار در محور بندرعباس به حاجی آباد خبر دادند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هرمز,این حادثه از ساعت ۷ صبح امروز بر اثر سوختن دو دستگاه تریلر در این محور رخ داده است و بنا بر شواهد محلی، این دو دستگاه تریلر تاکنون در حال سوختن بوده و اداره آتش نشانی پس از گذشت ۲ ساعت در این محل حضور پیدا کرده است.
,دو کشته در محور بندرعباس– حاجی آباد
, دو کشته در محور بندرعباس– حاجی آباد,سرهنگ مهدی نیکبخت رئیس پلیس راه استان هرمزگان صبح امروز در گفتگو با خبرنگار هرمز در خصوص جزئیات این حادثه اظهار کرد: دو دستگاه تریلر در محور بندرعباس به حاجی آباد در محدوده تونل تنگه زاغ بر اثر تصادف دچار آتش سوزی شدند.
,نیکبخت با بیان اینکه این دو دستگاه تریلر حامل گندله آهن و قیر بوده اند افزود: بر اثر بی احتیاطی تریلر اسکانیا که حامل مواد گندله آهن بوده است به تریلر حامل بشکه های قیر برخورد کرده که در پی این رخداد حادثه آتش سوزی رخ داده است.
,وی ادامه داد: متاسفانه بر اثر این حادثه هر دو راننده در آتش سوخته و فوت کرده اند.
,به گفته رئیس پلیس راه استان هرمزگان هم اکنون پاک سازی مسیر در حال انجام است و عبور و مرور در این جاده به حالت عادی بازگشته است.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه