مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری لرستان:

بیشترین حجم خسارت خشکسالی سهم لرستان می‌شود

بیشترین حجم خسارت خشکسالی سهم لرستان می‌شود
نجفی گفت: با توجه به کاهش بارندگی ها، لرستان در بین همه استانهای کشور بیشتر ضرر خشکسالی را می بیند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سفیرافلاک، شیرزاد نجفی اظهار داشت: لرستان در بین تمامی استان ها بیشترین ضرر را در خصوص خشکسالی و کم شدن بارش ها می کند چرا که ۲۳ درصد اراضی لرستان دیم و مابقی آبی است و این امر، خسارات زیادی را برای مردم ایجاد می کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیرافلاک,

وی به فواید اجرای عملیات های آبخیزداری در خصوص جلوگیری از سیل اشاره کرد و افزود: در سه سال گذشته کارهایی در حوزه آبخیزداری صورت گرفته به طوری که در طول ۴۰ سال گذشته این قبیل کارها صورت نگرفته و اقدامات زیادی انجام شده است.

,

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری لرستان عنوان کرد: اعتبار ناچیز برای پیشگیری از حریق و عدم وجود بالگرد برای خاموش کردن حریق ها در نقاط صعب العبور مشکلی جدی برای منابع طبیعی است که در بحث برنامه ریزی برای اعتبارات کلان انتظار می رود، حریق جنگل ها و مراتع را نیز مد نظر قرار دهند.

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه