امام جمعه دیهوک:
تبیین دستاوردهای انقلاب ضروری است
حجتالاسلام صادقی گفت: تببین دستاوردهای انقلاب و انتقال آن به جوانان ضروری است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجتالاسلام صادقی امام جمعه دیهوک دز گفتگو با خبرنگار خاورستان ،در تشریح دستاوردهای انقلاب اسلامی در سال هایی که از این واقعه بزرگ و تاریخی می گذرد گفت:
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خاورستان ,یکی از مسائلی که رهبری بر آن تاکید بسیاری دارند جهاد تبیین است و تبیین ارزش های نظام بسیار مهم است.
,به گفته حجت الاسلام صادقی امروز دشمن برای تضعیف نظام و انقلاب از هر ابزاری چه در فضای مجازی و شبکه های اینترنتی و چه در فضای حقیقی استفاده می کند تا انقلاب را تضعیف کند و ذهن های همه از جمله جوانان غیور را نسبت به انقلاب کم رنگ کند.
,وی تاکید کرد: آن چه که اهداف دشمنان را ناکارآمد خواهد کرد و توطئه های دشمن را از بین خواهد برد این است که دستاوردهای نظام و انقلاب را برای همدیگر برای جوانان و نوجوانان در خانواده ها و مسئولان در فضاهای مختلف که پیش می آید این ها را معرفی کنند و امیدواریم که بتوانیم وظیفه خودمان را انجام دهیم.
,او مقایسه از اوضاع قبل انقلاب و اوضاع بعد انقلاب هم انجام داد و افزود: آن چیزی که وجود دارد و بر همگان هم پوشیده نیست پیشرفت های چشمگیری در کشور به دست آمده است و هر جایی که نگاه کنیم آشکار و مبرهن است.
,به گفته وی در عرصه سیاسی، امنیتی، اقتصادی و در همه زمینه ها پیشرفت های قابل قبولی داشتیم و سعی بر این خواهد بود که دستاوردها بیان شود.
,وی تاکید کرد: در همه بخش ها حرف برای گفتن داریم و نکته مهم این است که دستاوردها در شرایطی برای کشور حاصل شده جمعیت قبل از انقلاب را هم بسنجید و بعد انقلاب هم در نظر بگیرید جمعیت دوبرابر شده است حتی یک مقدار هم بیشتر و با وجود دوبرابری جمعیت چه قدر رفاه و امکانات به وجود آمده است.
,به گفته وی این صحبت ها برای افرادی که قبل و بعد انقلاب را درک کرده اند قابل فهم است که چه پیشرفت هایی به وجود آمده است لذا باید این ها بیان شود.
,وی با اشاره به این که دستاوردهای موجود در شرایط سخت و تهدید آمیز همراه با فشار و بحران های سیاسی و امنیتی به وجود آمده است افزود:تازه انقلاب جان گرفته بود که جنگ ۸ ساله بر علیه ایران راه اندازی می شود که این جنگ چه خساراتی را برای نظام و انقلاب به وجود آورد.
,صادقی با اشاره به این که اما در دل این توطئه ها برکاتی را برای نظام داشتیم که شهدا برکات را فراهم کردند افزود: تحریم های ظالمانه و تحریم های اقتصادی از همان لحظه پیروزی انقلاب اعمال سد طوری که در همان روزهای اولیه کمترین امکانات مختلف را نداشتیم.
,به گفته وی آن لحظات اولیه پیروزی انقلاب را در نظر بگیرید با وجود همه تحریم ها و توطئه ها اما برکات انقلاب بسیار بود.
,وی به پیشرفت های به دست آمده هماشاره کرد و افزود: در همه عرصه ها در بخش هسته ای، سلول های بنیادی، تولید و پرتاپ ماهواره، در بعد پزشکی و دارو سازی پیشرفت های بی نظیر صنایع دفاعی و نظامی همه و همه پدیده هایی که به برکت نظام و انقلاب به وجود آمده و همگان می دانند که این ها قبل از انقلاب وجود نداشت.
,وی ادامه داد: در جهاد تبیین وظیفه همه ما این است که روشنگری بکنیم و اگر چنان چه ماجرایی اتفاق می افتد و نکته ای در فضایی مطرح می شود یا این که در باب انقلاب سیاه نمایی مطرح می شود وظیفه تببین است و امیدواریم که مردم و مسئولان دلسوزانه به آن توجه داشته باشند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه