نماینده سازمان خصوصی خبر داد:
قیمتگذاری پرسپولیس و استقلال در دستور اولین جلسه هیات واگذاری/ فرآیند افزایش سرمایه به روش صرف سهام دو باشگاه با سلب حق تقدم در دستور کار قرار دارد
سرپرست دفتر شرکتها و آماده سازی بنگاه های سازمان خصوصی سازی با بیان اینکه مهمترین گام برای آماده سازی واگذاری سرخابیها اتفاق افتاد، از قیمتگذاری دو باشگاه استقلال و پرسپولیس پس از تصویب در هیات واگذاری در هفته آتی خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، حسین امیررحیمی سرپرست دفتر شرکتها و آماده سازی بنگاه های سازمان خصوصی سازی در حاشیه مجمع عادی که به صورت فوقالعاده با موضوع تصویب صورت های مالی دو باشگاه در تاریخهای ۱۱ و ۱۲ بهمنماه با حضور حمیدسجادی در محل وزارتخانه برگزار شد، اظهار داشت: در ادامه فرآیند واگذاری باشگاههای استقلال و پرسپولیس، با عنایت به اینکه صورتهای مالی حسابرسی شده دو باشگاه در این جلسات مصوب شد مهمترین گام برای آماده سازی واگذاری سرخابیها اتفاق افتاد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,نماینده سازمان خصوصی سازی گفت: در هفته آتی قیمتگذاری دو باشگاه استقلال و پرسپولیس به تصویب هیات محترم واگذاری خواهد رسید و پس از آن افزایش سرمایه به روش صرف سهام به عنوان یکی از ابزارهای تامین مالی مستقیم دو باشگاه (پس از انجام اقدامات قانونی متصور) در دستور کار قرار خواهد گرفت.
,وی توضیح داد : گزارش توجیهی افزایش سرمایه و دیگر گزارشهای مرتبط با طرح کسب و کار دو باشگاه (بعنوان الزامات ورود به بازار سرمایه و درج نماد در بازار پایه) نهایی و این موضوع همزمان با قیمتگذاری (توسط کارشناسان رسمی دادگستری و قوه قضائیه منتخب) سازمان خصوصیسازی و نیز درج نماد دو باشگاه در بازار پایه برای واگذاری سهام دو باشگاه به متقاضیان انجام خواهد شد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه