فرمانده انتظامی میاندوآب:
کامیون حامل ۳۰ تُن ذرت قاچاق در میاندوآب توقیف شد
فرمانده انتظامی میاندوآب گفت: یک دستگاه تریلی حامل ۳۰ تن ذرت قاچاق با هوشیاری ماموران انتظامی در این شهرستان توقیف شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرهنگ فخرالدین رستمپور در گفت و گو با خبرنگار اروم نیوز، اظهار کرد: ماموران ایستگاه بازرسی شهید محمدنژاد میاندوآب، حین کنترل خودروهای عبوری به یک دستگاه تریلی مشکوک و آن را متوقف کردند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اروم نیوز،,فرمانده انتظامی میاندوآب گفت: در بررسی این تریلی توقیف شده، ۳۰ تن ذرت(نهاده دامی) به صورت قاچاق و توزیع خارج از شبکه کشف و ضبط شد.
,وی افزود: برابر اعلام کارشناسان مربوطه ارزش محموله کشف شده یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال برآورد شده است.
,رستم پور تصریح کرد: در این رابطه یک دستگاه تریلی توقیف و یک متهم دستگیر و پس از تشکیل پرونده مقدماتی تحویل مراجع قضائی شد.
,وی گفت: از شهروندان درخواست داریم هرگونه اخبار و اطلاعات مربوط به قاچاق را به مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰ اطلاع رسانی کنند.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه