مربیان پیکان و هوادار چه گفتند؟

حسینی: شکست تلخی را تجربه کردیم/ عنایتی: بازی یکطرفه ای بود

حسینی: شکست تلخی را تجربه کردیم/ عنایتی: بازی یکطرفه ای بود
مربیان پیکان و هوادار بعد از بازی هفته هفدهم که با برد هوادار به پایان رسید، در کنفرانس مطبوعاتی صحبت کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سیدمجتبی حسینی سرمربی تیم فوتبال پیکان پس از شکست 2 بر یک تیمش مقابل تیم هوادار در کنفرانس بعد از بازی اظهار داشت: باخت تلخی بود گل اول را ما زدیم، شرایط خوبی بود، متأسفانه روی یک اشتباه  بچه‌های ما و شوت اسثتنایی بازیکن حریف گل خوردیم.

وی در ادامه گفت: روی بی‌تجربگی یکی بازیکن‌مان با دریافت دو کارت زرد اخراج شد و وقتی تیم 10 نفره می‌شود شرایط سخت می‌شود. 4 یا 5 روز قبل از این بازی هم 120 دقیقه بازی کرده بودیم و فشار زیادی روی بچه‌های ما بود. بازیکنان تیم حریف هم توانستند از روی نقطه قوت‌شان که ضربات ایستگاهی بود استفاده کنند و به گل برسند.

سرمربی تیم پیکان در ادامه اذعان داشت: فکر می‌کنم نقطه قوت بازی دو مسئله بود. یکی گل‌هایی که ما در دقایق پایانی خوردیم و اخراج بازیکن ما که 40 دقیقه تقریباً ما 10 نفره بازی کردیم اما ما باید خودمان را هرچه سریع‌تر جمع‌وجور کنیم. ما به جوانان‌مان اعتقاد داریم و امیدواریم با یک کار خوب و اعتقاد داشتن به این بچه‌ها مطمئن هستم که می‌توانیم نتایج را برگردانیم.


 *عنایتی: بازی یکطرفه‌ای دیدیم
رضا عنایتی مربی هوادار بعد از پیروزی 2 بر یک مقابل پیکان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بازی جانداری بود. سنگین‌ترین باخت ما در دور رفت مقابل پیکان بود و می‌دانستیم با چه تیم خطرناکی بازی داریم. خسته نباشید می‌گویم به تیم پیکان و خدا قوت به تیم هوادار می‌گویم. بازی یکطرفه‌ای دیدیم و در همه جهات ما  مستحق این برد بودیم. آنچه به بازیکنان گوشزد کرده بودیم را ابتدا اجرا نکردند و ما را دچار استرس کردند. روی ضدحمله با بازیکنان صحبت کرده بودیم و در نهایت پیکان روی یک ضد حمله به گل رسید. می‌دانید وقتی  پیکان گل می‌زند بازی مقابلش چقدر سخت است زیرا ساختار دفاعی‌اش فوق ا‌لعاده خوب است. به حسینی و مجموعه پیکان تبریک می‌گویم با این حال ما مستحق برد بودیم. در خیلی از مسابقات باید نتیجه می‌گرفتیم اما کم تجربگی متاسفانه  کار دست‌مان داده بود اما امروز بازیکنان‌مان به حق‌شان رسیدند.

وی در مورد اینکه خیلی حرص و جوش می‌خورد گفت: بله، خیلی دور بودم و در جایگاه ویژه نشسته بودم. خیلی سخت است وقتی می‌بینید که تیم‌ات از کنار خط نیاز به کمک دارد ولی شما نمی‌توانید کاری انجام بدهید فشار و استرس به شما وارد می‌شوید.

عنایتی در مورد اینکه نیمه اول به شجاعیان تشر زدید و در نیمه دوم این مساله جواب داد گفت: بله خیلی از داریوش دور بودم. برخی وقت‌ها بعضی بازیکنان شرایط‌شان در زمین خاص می‌شود و وظایف‌شان را فراموش می‌کنند و باید یکی باشد تا راهنمایی کند. من سعی کردم با صدای بلند این کار را بکنم اما دیدم فایده‌ای ندارد و رهایش کردم.

سرمربی هوادار در مورد اینکه مهاجمان‌ این تیم فرصت‌های زیادی از دست دادند اظهار داشت: این مساله مختص این بازی نبود. در بازی‌هایی به مراتب با شرایط ویژه‌تر و حملات زیادتر توپ‌هایمان گل نمی‌شد. فوتبال است و شرایط فوتبال همین است. سعی می‌کنیم رو به جلو حرکت کنیم و ان شاءالله بازی‌های آبرومندانه داشته باشیم و جایگاه خوبی در جدول لیگ به دست بیاوریم.

وی در مورد اینکه روح الله باقری یک موقعیت صدرصد گلزنی  را از دست داد عنوان کرد: بله، حرف‌ شما را قبول دارم و فکر نمی‌کردم چنین اتفاقی رخ بدهد. به هرحال بازیکن در یک لحظه باید تصمیم بگیرد ولی در آن صحنه احساس کرد اگر توپ را استپ کند، بهتر است. بازیکنانی داریم که در شرایط بهتری قرار می‌گیرند. امروز ریسک نکردیم و بابک مرادی را هم بازی ندادیم و گذاشتیم تا آماده شود. مصدومیت ریزی هم داشت. بازیکنان خوبی مثل مرادی و میری به خدمت گرفته‌ایم که با حضور دو سه بازیکن دیگر تکمیل‌تر می‌شویم.

عنایتی درمورد اعتراض زیادش به داور در جریان بازی گفت: من دیگر اعتراضی ندارم  وبه داور خسته نباشید می‌گویم. در لحظاتی از بازی صحبتی انجام می‌شود و عصبانی می‌شوید. در فوتبال خارجی هم شدت اعتراض‌ها به داور بیشتر است. امروز هم من 4 اخطاره بودم. در بازی قبل (بازی با استقلال) یک اخطار عجیب و غریبی گرفتم. آب را خوردم و آرام به بطری ضربه زدم که داور به من کارت زرد داد. داور خیلی حواسش جمع بود و انگار فقط حواسش به من بود و تا چرخیدم کارت زرد جلویم بود.
انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,  *عنایتی: بازی یکطرفه‌ای دیدیم,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه