نماینده مردم قزوین در مجلس خبر داد؛
افزایش ۶۰ درصدی اعتبار لایحه رتبهبندی معلمان
نماینده مردم قزوین، آبیک و البرز در مجلس گفت: متأسفانه در سایه غفلت مسئولان شاهد اجرایی شدن سند ۲۰۳۰ یونسکو در بخشهایی از آموزش و پرورش بودیم و باید این روند به سمت اجرایی شدن درست و صحیح سند تحول بنیادین آموزش و پرورش تغییر یابد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ فاطمه محمدبیگی شامگاه یکشنبه در دیدار با نقی سیاهکلیمرادی، مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین که در دفتر ارتباطات مردمی این نماینده مجلس برگزار شد، اظهار داشت: خوشبختانه با پیگیریها و همکاریهای صورتگرفته و دغذغهمندی مجلس یازدهم شاهد افزایش ۶۰ درصدی اعتبار لایحه نظام رتبهبندی معلمان در بودجه سال ۱۴۰۱ هستیم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
وی با اشاره به اهتمام مجلس برای تحقق نظام رتبهبندی معلمان در سال آینده اضافه کرد: این اعتبار که قبل از این ۲۵ هزار میلیارد تومان بود، به ۴۰ هزار میلیارد تومان افزایش یافته است که ۱۵ میلیارد تومان از بودجه پیشتر تصویبشده هم بیشتر است.
,
محمدبیگی ادامه داد: متأسفانه در سایه غفلت مسئولان شاهد اجرایی شدن سند ۲۰۳۰ یونسکو در بخشهایی از آموزش و پرورش بودیم و باید این روند به سمت اجرایی شدن درست و صحیح سند تحول بنیادین آموزش و پرورش تغییر یابد. چرا که توجه به امور تربیتی و پرورشی در آموزش و پرورش بسیار حائز اهمیت است.
,
لزوم توجه بیشتر به دانشآموزان روستاها و مناطق محروم
, لزوم توجه بیشتر به دانشآموزان روستاها و مناطق محروم,
نایبرئیس کمیسیون مشترک جوانی جمعیت و حمایت از خانواده در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه مطالبه جدی ما توجه به مدارس و دانشآموزان در مناطق مختلف به ویژه در روستاها و مناطق محروم استان قزوین است، گفت: متأسفانه به واسطه شیوع کرونا شاهد ضعفهای شدیدی در نظام آموزش و پرورش در این نواحی هستیم که باید برطرف شوند.
,
محمدبیگی افزود: یکی از این ضعفها دور شدن از نظام آموزش حضوری و روردروست که سبب میشود ارتباط حسی و عاطفی بین معلم و دانشآموز به حداقل خود برسد و دانشآموز به تدریج به نوعی از آموزش مجازی عادت کند که در آن امکان اثرگذاری پرورشی و تربیتی معلم بر دانشآموزان به حداقل ممکن میرسد.
,
وی ادامه داد: خواسته ما از وزارت آموزش و پرورش این است که با توجه به تعطیلیهای مکرر و گاهوبیگاه مدارس در این ۲ سال اخیر طوری در سال آینده برنامهریزی کنند که آموزش از ریل غیرحضوری و مجازی به حضوری تغییر ریل دهد و در این تغییر ریل طوری عمل نکند که آموزش مجازی به یکباره کنار گذاشته شود؛ بلکه آموزش مجازی باید مکمل آموزش حضوری باشد.
,
انتهای پیام/
,
منبع: تسنیم
]
ارسال دیدگاه