عضو کمیسیون اجتماعی مجلس:

منویات رهبر معظم انقلاب در حوزه جمعیت باید سرلوحه دولت و مجلس باشد

منویات رهبر معظم انقلاب در حوزه جمعیت باید سرلوحه دولت و مجلس باشد
علی بابایی گفت: دغدغه های مقام معظم رهبری در حوزه جمعیت جدی و مهم است و مجلس و دولت آن را سرلوحه قرار دهند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، رهبر معظم انقلاب اسلامی امروز در دیدار با مردم تبریز  در کنار نیازهای نقد و فعلی کشور، توجه به نیازهای آینده را نیز بسیار مهم دانستند و تأکید کردند: اگر امروز به فکر نیازهای اساسی آینده مانند «تربیت دانشمند و محقق و تقویت نهضت علمی» و «فرزندآوری، تکثیر نسل و تأمین عنصر لازم برای پیشرفت کشور یعنی جوانان» نباشیم، ۲۰ سال دیگر دچار مشکل خواهیم شد.

علی بابایی کارنامی عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با خبرنگار بلاغ با اشاره به بیانات امروز رهبری که بخشی به فرزندآوری، تکثیر نسل و تأمین عنصر لازم برای پیشرفت کشور
و پرورش نیروی جوان برای آینده کشور اشاره و تاکید داشتند، اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب در چند سال اخیر دو رویکرد بسیار مهم را در کشور در حال پیگیری و تاکید دارند یکی موضوع مدیریت اقتصاد سالم است و دومی جوانی جمعیت و فرزندآوری در کشور با رویکرد فرهنگ‌سازی و دفاع از کیان انقلاب اسلامی در سال‌های آینده است.

وی بیان کرد: در 20 الی 30 سال آینده جمعیت در شبکه های امنیت ملی، اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و از همه مهمتر توسعه پایدار برای ما مهم است چرا که در 20 سال آینده چه کسانی قرار است مدیریت کشور را برعهده بگیرند.

بابایی با اشاره به اینکه اگر مسئله جمعیت را جدی نگیریم در آینده دچار مشکل می شویم، خاطرنشان کرد: دغدغه های مقام معظم رهبری در این بخش جدی و مهم است و می طلبد مجلس و دولت و مردم آن را سرلوحه قرار دهند.

وی تصریح کرد: اخیرا مصوبه‌ای را در زمینه جوانی جمعیت در بخش‌های مختلف داشتیم و در بودجه 1401 مشوق های زیادی در بخش تسهیلات، بنگاه‌های اقتصادی، بیمه‌ها و مزیت‌های رفاهی و اجتماعی در حوزه جوانی جمعیت و افزایش فرزندآوری دیده شده است.

نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی گفت: همه باید فرمایشات و دغدغه های مقام معظم رهبری که امروز مطرح کردند توجه ویژه‌ای داشته باشیم و تدابیر لازم را اتخاذ کنیم.

بابایی خاطرنشان کرد: رسیدن به یک جمعیت ایده آل بن بستی وجود ندارد و باید راهکارها لازم را باید اتخاذ کنیم و همین سیاست گذاری که در مجلس انجام شد یکی از کارهای خوبی است اما دولت باید خیلی بیشتر چاره اندیشی و تدبیر کند.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی افزود: با توجه به ریل‌گذاری که مجلس برای دولت انجام داد اولویت دادن به مباحث جوانی جمعیت باید توجه بیشتری قرار دهد یعنی هر کسی در هر وزارتخانه و مسئولیت خانه خود باید در ذهنش مرور کند حتما باید موضوع جمعیت و مشوق‌های مد نظر قرار دهد.

وی گفت: موضوعاتی که در این بخش وارد است دولت نقدها را بپذیرد و ظرفیت خود را بالا ببرد تا بتواند به بالندگی که مورد تاکید رهبری است برسد.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه